ksy Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Hmm... z racji racy z urzyciem tego katlogu zauarzyłem ze trafiaja sie kategorie które sa puste. Ktos chyba storzył a teraz sa bez sensu. Moze pozbywac sie takowych aby nie wprowadzac ludzi w blad ? "jak bylem mały, to byłem mały..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coroner Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 To nawet nieglupi pomysl . Jesli np w ciagu tygodnia w danej kategorii nie ma wpisu to wtedy mozna by ja usunac. Poprawi to czytelnosc katalogu. Na zlecenie litery w zdania składam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Oczywiście obaj macie rację... Zobaczcie też ile osób założyło swoje wpisy i ich nie umiejscowiło w katalogu. Pozakładali oni jednak trochę miejsc. Chętnie zrobię automatyczne usuwanie pustych lokalizacji - mnie też odpowiada tygodniowy limit. - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksy Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 bosko "jak bylem mały, to byłem mały..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 Chętnie zrobię automatyczne usuwanie pustych lokalizacji - mnie też odpowiada tygodniowy limit. Na chęciach sie skończyło. Niestety pełny automat nie wchodzi w rachubę ale zrobiłem sobie dwie małe funkcje adnimistracyjne dzieki którym powiedzmy raz w tygodniu mogę czyścić puste kategorie i podkategorie. Ostatnio przeprowadziłem takie pełne czyszczenie - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 Zobaczcie też ile osób założyło swoje wpisy i ich nie umiejscowiło w katalogu. Pozakładali oni jednak trochę miejsc. Heh, no cóż... ... ja początkowo też tak zrobiłem... :D/ Według mnie odrobinę szwankuje 'usability'... Bo zarejestrowalem się, stworzyłem wpis i... nie ukazał się nigdzie. Być może jest instrukcja, być może gdzieś to napisałeś. Ale... ja tego nie zauważyłem. A... trochę czasu w Sieci spędziłem już... Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 Zobaczcie też ile osób założyło swoje wpisy i ich nie umiejscowiło w katalogu. Uffff! Dopiero teraz wszedłem na powyższą stronę. Jestem w 100% przekonany, że w poprzednim poście wskazałem przyczynę. Twój katalog opiera się na zupełnie innej zasadzie niż zdecydowana większość w Sieci (wejdź do kategorii i dodaj stronę), a Ty kładziesz zbyt mały akcent na poinformowanie o tym użytkowników. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 Jestem w 100% przekonany, że w poprzednim poście wskazałem przyczynę. Też tego jestem pewien. Szkoda że nie zachowałem screenów z początków webwweb - naprawdę było dużo informacji - co jak, gdzie nawet w punktach itd... ale spotkało się to z krytyką że katalog wogóle nie jest przejżysty :? i że kłade za duży nacisk na rejestrację. Sam chyba jakoś już nie umiem spojrzeć na swój projekt okiem laika - z czasem postaram się dać pare drogowskazów - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 Szkoda że nie zachowałem screenów z początków webwweb Moze juz niedlugo beda. Jak narazie mozna obejrzec jak wygladalo w lutym https://web.archive.org/web/*/webwweb.pl https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.