Skocz do zawartości

Nowy, porządny katalog

mmr88

Rekomendowane odpowiedzi

Miły katalog, ale mogłeś napisać że jest jeszcze niemoderowany

Nie jest zaindeksowany, ani G ani Y. // EDIT: Sorry, już jest :)

Wyłącz pobieranie treści ze stron. NP. https://katalog.budujdom24.pl/zadbany-katalog-stron-s21.html

Jest główna w indeksie dopiero :) Włącz moderację bo Ci śmietnik zrobią z katalogu.

I oczywiście wyłącz pobieranie treść w szczegółach wpisu.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Włącz moderację bo Ci śmietnik zrobią z katalogu.

I oczywiście wyłącz pobieranie treść w szczegółach wpisu.

Zrobione :-)

Z czasem przybędzie linków i poprawi się indeksacja.

Teraz jest już 13 zaindeksowanych podstron. Tak więc tak jak wspomniałem na pewno będzie coraz lepiej i lepiej.

Mam jeszcze mały problem. Katalog nie zlicza odwiedzin robotów wyszukiwarek - a wkońcu jest zaindeksowany, więc o co chodzi ?

Dodam tylko ,że mam odpowiednio ustawione prawa CHMOD dla plików ,które zbierają te dane.

PageRank stron Ci nie działa, albo wywal albo napraw.. bo nie chcę mieć -9 :rolleyes:

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

PageRank stron Ci nie działa, albo wywal albo napraw.. bo nie chcę mieć -9 :rolleyes:

Pewnie działa ale katalog znajduje się na IPku dość obleganym i google przycina - mam to samo głównie na serwerach z hekko.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

PageRank stron Ci nie działa, albo wywal albo napraw.. bo nie chcę mieć -9 biggrin.gif

Działa ,działa, dostałeś tyle na ile zasłużyłeś :rolleyes: A tak na poważnie to chyba w 99% przypadkach PR jest prawidłowy.

Może ktoś odpowiedzieć na pytanie odnośnie zliaczania wejść botów wyszukiwarek - czemu się są zliczane ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności