Irek Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 zakręcony: czy to z powodu "niechęci" do Xanna widzisz tam coś czego nie ma, czy może widzimy inna treść w tych postach? Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 może widzimy inną treść, może inaczej podchodzimy do pewnych rzeczy co do pierwszej części Twojego pytania, do Xanna persoalnie nic nie mam, odnoszę się jedynie do jego wypowiedzi - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 zakręcony jak ktoś ciebie linkuje to jest to pozycjonowanie naturalne jak ty sam siebie linkujesz to jest to pozycjonowanie sztuczne - wiec powinieneś się cieszyć jak ktoś będzie linkował Ciebie Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Xann no pewnie że się będe cieszył, jeżeli w systemie zablokujesz możliwośc zdjęcia takich linków przed upływem 12 miesięcy i będziesz przechwycał wszystkie spam raporty wysłane przez takiego naturalnie linkującego to nie tylko będe zadowolone, ale wstawię w stopkę reklamę eweba - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 poki linkuje to nie tak zle gorzej jak mu sie znudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 jak sie znudzi to znaczy ze twoja strona przestala mu sie podobać, normalny spadek zainteresowania wedlug mnie nie można zabronić linkowania konkurencji - podciagnąl bym to pod prawo cytatu, cytujemy wypowiedzi wiec dawanie linku z anchorem dotyczącym danej strony bedzie się tak kwalifikowalo, czy to sie komus podoba czy nie - TO NIE JEST ZABRONIONE wg mnie oczywiscie czy dany system bedzie tego zabraniał czy nie to też nie ma znaczenia gdyz nie świadczy to o tym ze dany system jest skuteczny, strony ktore są w nim o tym decydują - a koszty takiego czegoś napewno beda spore jeszcze raz powtórze - wg mnie gdy ktos linkuje moje strony bez mojej wiedzy to jest wg mnie linkowanie naturalne i teraz skłaniam sie ku twierdzeniu iz linkowania naturalne tak polecane przez google jest szkodliwe dla strony gdy zostanie w ten sposób zrobione Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romperstomper Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 zakręcony możesz śmiało walic we mnie po 100k ba nawet po 500k miesiecznie masz na piśmie moje pozwolenie. ps. zapominasz ze oprócz e-weblinka są i inne systemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gotlink.pl Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 W związku z tym że GotLink.pl nie jest systemem wymiany linków reklamowych zachęcamy do zapoznania się z nową funkcją AntyLinker'a tj. "Bezpieczna lista" https://www.gotlink.pl/antylinker/ do której dodając swoje domeny automatycznie zabezpieczysz je przed linkowaniem przez inne osoby w systemie. P.s. Xann, osobiście wolałbym abyś jednak nie miał systemu reklamowego bo ma to coraz większy wpływ na inne systemy z racji nofollow które część użytkowników stosuje w takim systemie a z biegu wrzucają ten atrybut na pozostałe systemy co powoduje że nie długo bany będą szły w tysiące miesięcznie a nie w setki jak to było jeszcze w listopadzie... Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linkówSeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matkro Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 HAHAHAHA gotlink.pl Wstyd to co się tutaj dzieje, gotlink.pl idźcie sobie na swoje forum lepiej... matkro - 9 lat doświadczenia. mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Xann, osobiście wolałbym abyś jednak nie miał systemu reklamowego bo ma to coraz większy wpływ na inne systemy .... Ale mam Wystarczy żeby te inne systemy nie plagiatowały e-weblinka tylko korzystały z własnych pomysłów no ale jak się nie ma własnych to się kopiuje najlepszych. Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Xann - a weblink kontroluje atrybuty linkow i usuwa z systemu te nofollow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 zakręcony możesz śmiało walic we mnie po 100k ba nawet po 500k miesiecznie masz na piśmie moje pozwolenie.ps. zapominasz ze oprócz e-weblinka są i inne systemy podaj mi tutaj strony swoich najlepszych Klientów przeprowadzimy testy: - dopalimy je linkami z SWLi - każdy kto dopali puści raport do G i zobaczymy jak długo będziesz chcial takiego linowania, bo chodzi o przeciw działanie własnie takiemu linkowaniu oczywiście najpierw jakoś udowodnij, że to Twoi Klienci, a nie konkurencji - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Lukas_79 pokaż mi domenę w e-weblinku która tak ma, nie możesz przez pryzmat got linka oceniać e-weblink.com , zauważ ze u nas wszystko działa , monitoring fraz chodzi jak w zegarku. - dopalimy je linkami z SWLi- każdy kto dopali puści raport do G nie możesz ludzi oceniac z autopsji Czy zauważyłeś że cały czas gadasz o czymś co jest nie realne nie możliwe już nie mówiąc do obejścia w 5 sek i to nie tylko przez pocemonów zakrecony prosze idz na grupe gooogle i zadaj im to samo pytanie Jak się ustrzec przed złośliwym dopalaniem i następnie raportowaniem do G ? Na bank uzuskasz odpowiedz i to u samego źrudła może wówaczas przestaniesz gadac od rzeczy Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 niesty nie mam wgladu w domeny zadnego systemu, zadalem tylko pytanie, czy to sprawdzasz - liczylem na prosta odpowiedz Tak lub Nie czy jak w zegarku to bym mocno polemizowal, co chwile pisza, ze musza usuwac i dodawac strony bo cos tam zeruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Xann a gdzie ja dokonałem jakiejś oceny kogokolwiek, jak to Ty byś napisał, prosze podaj mi gdzie ja kogos tu oceniłem? pisze o mozliwościach i ewentualnych skutkach na grupie nie mogą napisać nic innego jak: taka sytuacja nie jest możliwa tylko czy jest to wiążące? przecierz są tam wskazowki dla webmasterów według ktorych można się wypozycjonować (co jest paradoksem, bo wpływanie na wyniki jest niezgodne z ich wytycznymi), ciekawe więc ile topowych fraz trzyma się wyłacznie wytycznych i ma te wysokie pozycje edit: cytat wyciapany - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.