zakręcony Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 to nie jest wina ani systemow, ani nawet algorytmu, to wina tych, ktorzy zamiast pracować na swoich stronach, dowalają innym, a najgorsi z nich, to Ci co dowalają linkami i ślą raporty... nikt by nie miał pretensji gdyby ktos dowalił linkami i je zostawił, ale tu chodzi o faktyczne szkodzenie, dowali i zdejmie po krótkim czasie, dowali i wysle raport... - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 ...... Dużo razy Xann poruszałeś sprawę ochrony ludzi dodających zaplecze w systemie, dlaczego wypinasz się na linkowanych? co ma piernik do wiatraka ? strony z systemu wyciąga się 1000 sposobów - pytanie tylko po co ??? Ludzie wy jesteście zjedzeni przez panikę. Nie słyszałem zeby google banowało strony uczestniczące w SWL albo podłączone do SWL , nie róbcie debili z pracowników Gooogle , gdyby była faktycznie jakaś woja którą sami sobie żeście wymyślii to nie mówie że juz wyjadacz ale lekko kumaty programista załatwił by sprawe w jeden dzień Ogólnie fajnie że jest taka dyskusja ale jest to dyskusja o niczym, Ci którzy znają metody depozycjonowania olewają jakieś przywalanie 100k na konkurencje bo szkoda kasy są o wile tańsze i szybsze metody wiec wasza dyskusja tu nie ma naprawdę sensu Stanowisko e-weblinka jest takie i się nie zmieni: wszysko jest dozwolone oprócz linków od lat 18 i obraźliwego linkowania Ba nawet polecamy linikowac cały top20 lub top30 stron w wynikach a racji polecania ich jako dobre strony Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloski Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ci którzy znają metody depozycjonowania olewają jakieś przywalanie 100k na konkurencje bo szkoda kasy są o wile tańsze i szybsze metody są takie metody ale na szczęście większość ich nie zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian88 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 ...... Dużo razy Xann poruszałeś sprawę ochrony ludzi dodających zaplecze w systemie, dlaczego wypinasz się na linkowanych? co ma piernik do wiatraka ? strony z systemu wyciąga się 1000 sposobów - pytanie tylko po co ??? Ludzie wy jesteście zjedzeni przez panikę. Nie słyszałem zeby google banowało strony uczestniczące w SWL albo podłączone do SWL , nie róbcie debili z pracowników Gooogle , gdyby była faktycznie jakaś woja którą sami sobie żeście wymyślii to nie mówie że juz wyjadacz ale lekko kumaty programista załatwił by sprawe w jeden dzień Ogólnie fajnie że jest taka dyskusja ale jest to dyskusja o niczym, Ci którzy znają metody depozycjonowania olewają jakieś przywalanie 100k na konkurencje bo szkoda kasy są o wile tańsze i szybsze metody wiec wasza dyskusja tu nie ma naprawdę sensu Stanowisko e-weblinka jest takie i się nie zmieni: wszysko jest dozwolone oprócz linków od lat 18 i obraźliwego linkowania Ba nawet polecamy linikowac cały top20 lub top30 stron w wynikach a racji polecania ich jako dobre strony Dlatego już dawno zrezygnowałem z e-weblinka Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Dlatego już dawno zrezygnowałem z e-weblinka aha i uważasz że już nic ci nie grozi Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian88 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Chodziło mi o twoją postawę, a nie że coś mi grozi... Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ludzie wy jesteście zjedzeni przez panikę. Nie słyszałem zeby google banowało strony uczestniczące w SWL albo podłączone do SWL , nie róbcie debili z pracowników Gooogle , gdyby była faktycznie jakaś woja którą sami sobie żeście wymyślii to nie mówie że juz wyjadacz ale lekko kumaty programista załatwił by sprawe w jeden dzień Xann, ale ja (i chyba większość też) nie wyszedłem z założenia, że jest panika, jakaś wojna czy google to debile lub szykuje zmiany. To są Twoje słowa, wydaje mi się, że sam siebie i swoich czytelników zastraszasz. To nie są powody, którymi się kierowałem. Ja wyszedłem z jedną prostą propozycją jaką jest możliwość zaimplementowania whitelisty dla swoich wybranych domen i tyle. Bez żadnego obowiązku, spinki i stresu. Tak lub nie. Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 .... To są Twoje słowa, wydaje mi się, że sam siebie i swoich czytelników zastraszasz.... pokaz które bo naprawdę jestem ciekawy o czym piszesz Chodziło mi o twoją postawę, a nie że coś mi grozi... tzn jaką ? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 .... To są Twoje słowa, wydaje mi się, że sam siebie i swoich czytelników zastraszasz.... pokaz które bo naprawdę jestem ciekawy o czym piszesz Nie chcę się kłócić czy prowokować jakieś sprzeczki. Np. Ludzie wy jesteście zjedzeni przez panikę Ja nie jestem. Napisałeś to tak, jakby panika była powodem powstania pomysłu whitelisty a zapewniam, że tak nie jest. Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Co to jest whitelista ???? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gotlink.pl Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Proszę sobie w miarę możliwości potestować: https://www.gotlink.pl/antylinker/ Pozdrawiam Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linkówSeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Rozwiązanie umożliwiające rezerwację możliwości linkowania w SD, zostanie wprowadzone w styczniu, po planowanych czystkach systemowych. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 A jednak się da . Gratuluje Panowie przecierania szlaków. W prawdzie jeden zewnętrzny system byłby wygodniejszy dla użytkowników ale nie od razu rzym zbudowano. Nawet takie opcje są bardzo in plus. Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Oczywiście że się da wprowadzić tylko że to niczego nie zmieni. Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 A co zrobi właściciel systemu takiemu szkodnikowi oprócz pocałowania go w du...? Z tym zresztą tez będzie problem, bo nie posiada żadnych danych osobowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.