Dżyszla Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Ja nie odnotowałem żadnego update BL, za to PR rozniósł się po większej ilości DC (miałem 1 i 2, w zaleności od DC - teraz na większości jest 2 już). mgr inż. Dżyszla Zadbaj o chłodzenie komputera w lecie - utrzymaj właściwe temperatury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aX Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 mnie pozycja spadła drastycznie :cry: msn widzi tylko małą część linków prowadzących :cry: nic nie wskazuje żeby się zmieniło :cry: jestem załamany.. :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 jestem załamany odpowiedzią dla wszystkich załamanych i jęczących jest: Czas zapłacić profesjonaliście zrobić audyt i skorzystać z konstultingu? Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Po czym poznać profesjonalistę ? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Po czym poznać profesjonalistę ? Po odpowiedzi na zapytanie w 'Ogłoszeniach' i po referencjach w niej zawartych? :] Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 albo po oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3rn3l Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 A mi poleciala jedna ze stronek z 7 pozycji na 63. Nie wiem dlaczego, ale tez mam nadzieje, ze to sie wszystko szybko ustabilizuje. Marketing w sieci - da się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwistv Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Nikt nie zauważył, że był update katalogu Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grab Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 u mnie małe zmiany i dopiero po waszych postach je zauważyłem pianka folia piotrek harasimowicz folia bąbelkowa tworzywa sztuczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuel Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Nikt nie zauważył, że był update katalogu Google https://www.forum.optymalizacja.com/sutra56616.html#56616 pzdr. omnia mea mecum porto In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 No wszystko się stabilizuje bo strony idą w góre Chyba stan kryzysowy sie skończył Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowyuzytkownik Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Po czym poznać profesjonalistę ? po ogryzku? :twisted: piszcie o swoich obserwacjach, ja póki co widzę że powoli - ale z powrotem w góre. { Sprzedam ten link} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aX Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 u mnie ani drgnie.. tylko dlaczego konkurencja jest na swoim miejscu a ja spadłem :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aX Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 ale sobie tak patrzę i widzę że msn już widzi chyba wszystkie linki prowadzące.. może się coś zmieni bo i google ostatnio porządnie pracuje (na stronie).. tylko dlaczego jak sprawdzam linki za pomocą link:www.nazwastrony.pl przez google to mi nic nie znajduje :neutral: i tak chyba cały czas jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Dlatego bo msn ma update linków prawieże codziennie a Google co około 1,5 miesiąca Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.