EliaSh Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 A zauważył ktoś skoki ?Mi kilka stron skoczyło znacznie do góry na pozycje o które było mi bardzo ciężko i o które walczyłem już dłuższy czas. Strona klienta którą od 3mies. probuje wbić do top10 dziś znalazła się na #7 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outofmatrix Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Bardziej mi to wygląda na jakieś testowanie. I w sumie byłoby to logiczne - weekend świąteczny, spada używanie sieci, więc najmniej szkód w razie klapy. Trzeba się jakoś pocieszać smile.gif Kolejna nowa teoria A co, liczyłeś na wyjaśnienie i wsparcie? Napisz list do Google A zauważył ktoś skoki ? Jakbyś przeczytał wątek to byś wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Getka Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Lol, już nabiliśmy 10 stron w tym temacie Idźcie spać, jak wstaniecie wszystko w SERPach będzie jak dawniej Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo. Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 A co, liczyłeś na wyjaśnienie i wsparcie? Napisz list do Google smile.gif Nie widzisz ironii w mojej wypowiedzi. Nie wnosisz nic do tematu to sie nie wypowiadaj. Jakbyś przeczytał wątek to byś wiedział. Czytałem wątek i dlatego zadałem pytanie :-) Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomozKubusiowi Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 a tak pwaznie.. zastanawiam siel ilu ludzi odebralo sobie np zycie przez zagrywki google hehe tysiacee firm ktore istnieja tylko dzieki google, ktore wykazuje sie mnejsza przwydywalnoscia i stablinoscia niz gospodarka kraju 5-tego swiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darl Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 To pewnie psikus google, w odwecie za brak słodyczy na halloween Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outofmatrix Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 A co, liczyłeś na wyjaśnienie i wsparcie? Napisz list do Google smile.gif Nie widzisz ironii w mojej wypowiedzi. Nie wnosisz nic do tematu to sie nie wypowiadaj. Ty za to wnosisz czystą merytorykę Edit: Sorry za OT, do kosza z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 To jest konkretny odsiew, bany lecą na prawo i na lewo, to już nie są skoki, to nie DC. G. banuje precle i tyle Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 gerdi: moje "przypadki" nie pasują do teorii banowania precli. Ucierpiała większa część serwisów. Nigdy nie dodawałem artów do precli. Wszystkie linkowane z własnego zaplecza tematycznego i wspomagane SWLami. W największym stopniu ucierpiały serwisy wspomagane linkami rotacyjnymi. Te wspomagane wyłącznie stałymi mają się lepiej. Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomozKubusiowi Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 ja tak samo nie mialem nigdy do czynienia z zadnymi preclami. Polecialy domeny linkowane z swl i te w ogole nie lonkowane.. glwnie stare i bardzo wartrosciowe domeny, ktore byly w top 3 na wiele fraz od kilku lat (bez pozycjonowania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Uwierzcie mi - to nie zadne bany 1. Banujac precle pozycje moga spac w stopniu zaleznym od tego jaki % ich linkow bazuje na preclach ale nie poleciec w kosmos. 2. Zadna strona nigdy nie zostala i nie zostanie zbanowana za "zle linkowanie", bo w taki sposob to ja sobie wypozycjonuje serwis w domenie alllegro.pl na fraze "allegro", podlinkuje allegro.pl "zlymi linkami" z precli i allegro.pl zostanie zbanowane a ja przejme interes ? Google skonstruowali ludzie wybitni i pomyslowi, tylko idiota zrobilby wyszukiwarke tak, zeby mozna bylo komus zaszkodzic "od zewnatrz" 3. Nie szukajcie winy bo pospadaly rozne strony, a raczej nie pospadaly tylko zostaly pominiete, co jest zwyklym bledem i niebawem zostanie poprawione. Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Tak dla rozluźnienia napiętej sytuacji: zobaczcie co Google ma wpisane na samej górze pliku robots.txt https://www.google.com/robots.txt User-agent: zombiesDisallow: /brains Pisali dzisiaj o tym na zagranicznych blogach. Zapewne jutro już zniknie ten wpis w robotsach, dlatego na pamiątkę zrobiłem screenshota: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zsedc Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 no to chyba sytuacja jest wyjaśniona:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliaSh Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Czy wam też wróciły pozycje? Mi tak...jeśli wam też , to chyba to taki makabryczny żarcik... ale w tym przypadku nie zrobie "hahaha" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nutado Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Czy wam też wróciły pozycje? Mi tak...jeśli wam też , to chyba to taki makabryczny żarcik... ale w tym przypadku nie zrobie "hahaha" Potwierdzam. Zaczyna wracać, jeszcze nie wszystko, ale część już tak )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.