kruzyk Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Osobiście uważam, że linki z SD mają większą moc Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamsiu Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Poza tym SD daje szybsze efekty niż LinkMe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakinter Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Poza tym SD daje szybsze efekty niż LinkMe. z tym to bym polemizowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Pakinter czekamy więc na polemikę... Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romperstomper Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Naprawde dużo nie potrzeba zeby odkryc hierarchę systemów, wystarczy poczytac dział handel , nie handluje się czymś co nie ma wartości no chyba ze znajdzie się jelenia Też kiedyś stałem przed dylematem jaki system wybrac , poczytałem wybrałem i jestem bardzo zadowolony , administracja systemu nie bo męcze ich telefonami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ostatnio uciekłem z linkme ze względu na brak moderacji i śmietniki na zapleczach. Od jakiegoś czasu testuję e-weblink.com i gotlink.pl i jest zdecydowanie lepiej. Czas pokaże czy systemy spełnią moje oczekiwania. Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Mnie życie nauczyło ze nie ma nic za darmo , jak coś jest darmowe to jest do pupy albo chińskie , nie można społecznie pracować całymi dniami Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloski Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Mnie życie nauczyło ze nie ma nic za darmo , jak coś jest darmowe to jest do pupy albo chińskie , nie można społecznie pracować całymi dniami piszesz to na forum z darmową rejestracją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamsiu Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 piszesz to na forum z darmową rejestracją ...które zarabia na reklamach PS. Fajna stopka. Czym sobie na to zasłużyłem? Jesteś moim fanem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 ...które zarabia na reklamach IMHO ledwo wyciąga na utrzymanie Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.