Skocz do zawartości

Lords of Diablo

remik09

Rekomendowane odpowiedzi

1.jaka ramka chyba ze mowisz o tabeli ale nie wiem jak inaczej mozna zrobic

2.tego kogo to bedzie interesowalo bedzie wiedzial o co chodzi

3.tu to wogole cie nie rozumiem

4.chodzi ci o logo ?? jak tak to nie wiem bo u mnie tego nie widac

5.podaj mi jakie kolory maja byc o takiej grze, nawet karczma diablo ma czarnr tlo i wiekszosc polskich stron o diablo, chyba nawet wszystkie to co mam zrobic niebieskie ??

ALE DZIEKUJE ZA UWAGI

Chodzi o alias wejdz na swoja strone i w przegladarce kliknij widok/pokaz zrodlo zobaczysz wtedy ile widzi robot wchodzac na twoja strone w przypadku ramek nic ciekawego nie widzi wiec takie strony sa dla niego nie ciekawe i slabo je indeksuje co utrudnia pozycjonowanie

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

kontarst straszny, zmien te wykrzywione naglowki... bola mnie od nich oczy. reklamy slabo widoczne... choc zapewne chciales je scalic. jezeli chcesz odnisc jakikolwiek sukces w indeksacji musisz zoptymalizowac kod pod katem robotow... tak jak koledzy wczesniej sie wypowiedzieli. no i cos malo na pierwszej stronie mimo ze jest bardzo dluga... Pozatym bardzo ale to bardzo zniechecajacym jest fakt iz wiekszosc dzialow nie jest zapelniona. Przeciez to podstawowy, fundamentalny fakt w dziedzinie web, zeby nie robic dzialow z tekstem "Under Construction" albo "Szukam redaktora...". Mnie osobiscie to zniechecilo.

No a jezeli chodzi o dobre strony www to... no znalazlem ze dwie info ktorych szukalem a to juz cos...

Wiem ze kiedy czytales to wszystko nie czules sie zbyt dobrze. Ale na tym polega kazda nauka. Czyli na wypatrywaniu swoich bledow, dopuszczania do swiadomosci ze je popelniasz oraz na wykorzystywaniu doswiadecznia jakie wyniosles z poprawy tych bledow na przyszlosc. Tak wiec stan z boku i ocen z dystansem te strone. A potem popraw tam gdzie uwazasz to za sluszne. I oczywiscie nie zniechecaj sie bo to nie o to tutaj chodzi...

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

ale sie wyglupilem ten temat ma juz pol roku ;] <lol>

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

Chodzi o alias wejdz na swoja strone i w przegladarce kliknij widok/pokaz zrodlo zobaczysz wtedy ile widzi robot wchodzac na twoja strone w przypadku ramek nic ciekawego nie widzi wiec takie strony sa dla niego nie ciekawe i slabo je indeksuje co utrudnia pozycjonowanie

czyli lepiej poslugiwac sie i dodawac do wyszukiwarek podstawowy adres ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności