mario1973 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 W sumie, to wg. mnie oba hostingi mają swoje plusy i minusy (N9 dopiero od kilku dni testuję) i jak dla mnie to nadają się tylko pod zaplecze - nie najszybciej działają.... ale cóż tam pod zapleczem za tę cenę można wymagać. M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ccx Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Fidma - myślisz, że nie ma podobnych stron odnośnie H9? Trochę niepoważne jest na siłe negować jeden hosting a drugi promować, poniewaz ma się z tego korzyści. Oceniłeś, hostnine jest według Ciebie lepszy, spoko. Ale H9 też ma wady. Zresztą polecam forum webhostingtalk.com - tam jest mnóstwo opinii o obu hostingach. Ewentualnie jakiś zagraniczny hosting review https://www.webhostingstuff.com/review/DreamHost.html https://www.webhostingstuff.com/review/HostNineCom.html Obydwie firmy hostują bardzo dużo stron. Zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony. Jedna i druga firma ma swoje plusy/minusy. Nie twierdze, że akurat dreamhost to lepszy wybór, bo osobiście z Hostnine nie korzystałem. Ale trzeba być chociaż trochę obiektywnym kolego Fidma... [ dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO Informacje przedpremierowe o grze komputerowej GTA V na PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Fidma - myślisz, że nie ma podobnych stron odnośnie H9? No mi się w Polsce nie udało takich znaleźć, jak takie znasz to podaj Trochę niepoważne jest na siłe negować jeden hosting a drugi promować, poniewaz ma się z tego korzyści. Tu chodzi konkretnie o Dreamhost a nie o dowolną firmę. Konto w DH miałem prawie 2 lata więc opinię mam gruntownie wyrobioną. Korzyści mam i owszem ale nie promuję za wszelką cenę, tu mamy konkretną sytuację DH vs H9 i do niej się jasno odnoszę. Neguję bo mam do tego podstawy. Ale H9 też ma wady. A czy ja piszę, że H9 nie ma wad??? https://www.webhostingstuff.com/review/DreamHost.htmlhttps://www.webhostingstuff.com/review/HostNineCom.html Nie lubię takich "rankingów", w Polsce też jest takich pełno gdzie konkurencja sobie nawzajem opinie wystawia. Wolę opinię userów na forach bo oni dają adekwatne i rzetelne oceny. Wspominane przez Ciebie wht.com to istna kopalnia wiedzy i również polecam Obydwie firmy hostują bardzo dużo stron. Zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony. Jedna i druga firma ma swoje plusy/minusy. Nie twierdze, że akurat dreamhost to lepszy wybór, bo osobiście z Hostnine nie korzystałem. Ale trzeba być chociaż trochę obiektywnym kolego Fidma... Ty masz konto tylko w DH, ja i w DH (w tym miesiącu rezygnuję) jak i H9 więc dlatego mam takie jasne stanowisko. W praktyce sprawdziłem ofertę tej i tej firmy. H9 jest bezkonkurencyjnie lepsze. Co do "korzyści" mam i ref/pp w DH ale już dawno nie polecam. Wolę się "podpisywać" pod czymś lepszym jakościowo. 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkus Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Jak tworzyć kona na losowych IP w hostnine?? Jakoś to się wybiera czy automatycznie ?? ponieważ tworząc konta na serwerze w UK ciągle przydziela mi to samo IP serwera, więc wtedy byłoby max 11 IP, a też nie do końca ponieważ niektóre DataCenter są pełne i nie można tam tworzyć kont (piszą żeby spróbować za 24h) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Jak tworzyć kona na losowych IP w hostnine?? Jakoś to się wybiera czy automatycznie ??ponieważ tworząc konta na serwerze w UK ciągle przydziela mi to samo IP serwera, więc wtedy byłoby max 11 IP, a też nie do końca ponieważ niektóre DataCenter są pełne i nie można tam tworzyć kont (piszą żeby spróbować za 24h) To jest automat, raz przydziela 50x pod rząd ten sam dedyk a później różne. Nie ma reguły. Dlatego wspominałem iż jest to żmudna metoda bo należy sporo posiedzieć nad tymi kontami aby wygenerować sobie niezłą pulę unikalnych IP. Wytrwałości Konta są na bieżąco zamykane, dokładane są nowe maszyny itd. więc trzeba się wstrzelić w odpowiedni czas !!! To nie jest akcja na parę dni raczej na parę miesięcy. Znajomy ma już >50 ale zbierał i kombinował ponad dwa miesiące. 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkus Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 rozumiem, dzięki za szybką i konkretną odpowiedź bo wyobrażałem sobie to trochę inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 rozumiem, dzięki za szybką i konkretną odpowiedź Nie ma sprawy bo wyobrażałem sobie to trochę inaczej Widzisz, to nie są SEO resellery tylko zwykłe. A że przypadkiem wpadliśmy na to jak je wykorzystywać do SEO to już inna bajka Metoda jest "świeża" i jeszcze nikt nie uzbierał maksymalnej możliwej liczby unikalnych IP. Podejrzewam, że za pół roku będziemy już znać tych szczęśliwców z liczbą >100 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.