Michał Węgrzycki Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ma ktoś z forum Konto SEO w Linuxpl ? ja mam i bardzo polecam, łatwa konfiguracja prawie wszystkiego poprzez DirectAdmin oraz szybka pomoc adminów Polecam strony www Olsztyn - Gazeta Turystyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Nie licz na seohostingu na unikatowy adres IP. a dlaczego nie ? płacisz i masz Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Ma ktoś z forum Konto SEO w Linuxpl ? ja mam i bardzo polecam, łatwa konfiguracja prawie wszystkiego poprzez DirectAdmin oraz szybka pomoc adminów też mam i jest jak to na seohostingu, czasami cos zamula, czasami serwer nie odpowiada, ale do tego do czego jest przeznaczone starczy . ponad 50 adresow w linuxpl.com, 48 w neteasy.pl, 100 w rhostingu i jest paczka nie do zdarcia za jakiegoś tysiaka rocznie.. testowałem jeszcze seohosters ale jakos mnie nie zadowolilo, za przeproszeniem . Edytowane 26 Grudnia 2012 przez miz pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ustka Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Mam konto na seolinuxpl i postawionych 45 stron na wp i joomla. Od roku nic specjalnego się nie dzieje. Myślę, że oferta tego hostingu jest chyba najbardziej godna polecenia. Mam konto na seolinuxpl i postawionych 45 stron na wp i joomla. Od roku nic specjalnego się nie dzieje. Myślę, że oferta tego hostingu jest chyba najbardziej godna polecenia. Wypoczynek i wczasy nad morzem Ustka noclegi Nocleg w Sudetach - Sudecka Baza Noclegowa. Perła Karkonoszy zaprasza do wypoczynku w górach Karpacz noclegi Szklarska Poręba noclegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsajko Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Mam konto na seolinuxpl i postawionych 45 stron na wp i joomla. Od roku nic specjalnego się nie dzieje. Myślę, że oferta tego hostingu jest chyba najbardziej godna polecenia. Mam konto na seolinuxpl i postawionych 45 stron na wp i joomla. Od roku nic specjalnego się nie dzieje. Myślę, że oferta tego hostingu jest chyba najbardziej godna polecenia. No nie, też mam tam konto ale linux.pl mógłby zamawiac lepszą reklama na forach:) Ten wkleił dwa razy przygoptowany teskt jak widzę)))))) E-INFONET - projektotowanie stron, sklepy internetowe, reklama w Toruniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knx Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Mam pytanie dość błahe dla starych wyjadaczy. Czym sie rozni 20 katalogow na 1 IP od 20 katalogow na roznych IP? Chodzi o to, ze kazdy katalog zostanie bardziej doceniony przez google w postacie szybszego przyznania duzego PR? Oraz, ze latwiej sie pozycjonuje taki katalog i szybsza indeksacja stron? Katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrycjaBS Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Czym sie rozni 20 katalogow na 1 IP od 20 katalogow na roznych IP? Jeżeli te katalogi linkujesz między sobą, to wskazane jest aby każdy z nich miał inne IP. Dzięki temu wartość linków będzie większa dla wyszukiwarki. Mało tego, im bardziej adresy IP się różnią, tym lepiej. Np. posiadanie takich dwóch IP: 177.1.21.42 177.1.21.59 daje gorsze efekty niż: 213.22.113.21 95.66.123.32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ka. Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ma ktoś z forum Konto SEO w Linuxpl ? ja mam i bardzo polecam, łatwa konfiguracja prawie wszystkiego poprzez DirectAdmin oraz szybka pomoc adminów Mam od niedawna i chwalę sobie Pomoc administracji szybka i skuteczna. SEO - Optymalizacja i pozycjonowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultramak Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) https://altblue.pl - hosting seo zrównicowany cenowo, adresy IP z różnych klas adresowych Edytowane 8 Marca 2013 przez ultramak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azil Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 https://webion.pl/ ma 50 adresów IP mam u nich 2 konta Mediuim i jak na razie jestem zadowolony. Domena gratis na rok A i co bradzo ważne szybko odpowiadają na pytania i pomagają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Jakieś opinie mogę usłyszeń na temat tego seohostingu? https://biznes-host.pl/hosting-www-seo.html pakiet z 60 adresami ip Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hariz Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Jakieś opinie mogę usłyszeń na temat tego seohostingu? https://biznes-host.p...ng-www-seo.html pakiet z 60 adresami ip Na razie to ich oferta jest nieodstępna, ale też się zastanawiam ile klas IP oferowali lub będą oferować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertzoone Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Jaki dobry seo hosting polecacie? Hukk - dobry aczkolwiek czasami wolny. Dla przykładu stoją tam WP i chcę coś dograć z automatu potrafi wysypac errorem 500 serwera, gdzie wszystko to najzwyklejsza konfiguracja, żadnych udziwnień. Może: linux? jupe? seohost? Co według Was najlepiej byście polecili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Linux jest bardzo przyzwoity, chyba najpewniejszy z tych seohostingów. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojewodzic Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ja bym się tak nie nastawiał ;] Piotr Kloc Witaj Paweł Wojewodzic. Jak mogę Ci pomóc? W trosce o najwyższą jakość rozmów prowadzonych na chacie, są one rejestrowane. Paweł Wojewodzic Witam, jestem zainteresowany hostingiem SEO. Czytałem jednak wiele opinii na ten temat i spotykam się z informacjami o padach i przeciążeniach. Jak to się ma teraz? Piotr Kloc jest roznie seo to seo zawsze sa rozne naloty botow itp ale to nie hosting ktory ma dzialac 100% tam sklepow nikt nie trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi