Mion Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Decyzją zarządu od 15.09.2008 będą zamykane sklepy "Żabka"... Informacja wyczytana z ogłoszenia na "żabce". Pozdrawiam HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 No to co pozycjonerzy, zabieramy swoje manatki i idziemy na budowy pracować bo Żabki zamykają... Może "Groszki" się ostoją to utrzymamy prace, ale będzie ciężko, bo przecież "Żabek" nie będzie... Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prego.pl Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Te zamknięcie Żabek to chyba jakaś akcja reklamowa, bo w "Rzepie" tez były duże reklamy o zamknięciu sklepów, a skoro ktoś zamyka sklepy to nie inwestuje dużych pieniędzy w reklamę informująca o tym tylko po prostu zamyka. Po za tym czytałem, że Świtalski ma jakiś nowy projekt warty sporo pieniędzy i ta akcja z Żabkami ma chyba z tym związek. Sklepy internetowe - Katalog sklepów internetowych, Domeny .tv za 97 zł, przedłużenie domeny .pl za 69 zł. Multiwyszukiwarka domen i liczne promocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 CrashXT, a u ciebie tak wszystko w normie bo chyba nie bardzo skoro nie rozumiesz powyższego przekazu informacyjnego HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 @Mion tak w normie... choć może nie do końca bo jakoś ciężko mi zrozumieć po co na PiO takie tematy... może niech michał zainstaluje wielotematyczne.optymalizacja.com i wtedy będzie sobie można rozmawiać o takich rzeczach... Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrypcik Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Pogaduszki to pogaduszki Jestem jaki jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 @Mion tak w normie... choć może nie do końca bo jakoś ciężko mi zrozumieć po co na PiO takie tematy... po 1 - pogaduszki po 2 - https://www.dotpay.pl/g_zabka (więc jakiś związek z internetem jest) po 3 - w mojej miejscowości najtańsze papierosy mają Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubik Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 ja znalazłem coś takiego https://bozabkabylazamknieta.pl/petycja.php węc może to coś poważniejszego i już nawet złozyłem swoj głos bo sklepy mi bardzo przypadły do gustu bo są bardzo blisko zamieszkania i mają tam prawie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrostr Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Coś mi się zdaje, ze ktoś tu próbuje jakiegoś wiruska rozkręcić Małe mają przychody czy jak? Ostatnio na blogu: Tania alternatywa dla xrumera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prego.pl Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 a domena wspomnianego "protestu" zarejestrowana miesięc temu jak jeszcze o "zamykaniu" żabek nie słyszeliśmy. Jakaś głupia promocja wg mnie, ale może zrobią z tego jeszcze jakąś ciekawą akcję. Sklepy internetowe - Katalog sklepów internetowych, Domeny .tv za 97 zł, przedłużenie domeny .pl za 69 zł. Multiwyszukiwarka domen i liczne promocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macis Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Największą zaletą sklepów Żabka jest to, że są do późna otwarte, nawet w święta. Jak zamknął, to mam nadzieje że nie wszystkie, ja mam 3 koło siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Największą zaletą sklepów Żabka jest to, że są do późna otwarte, nawet w święta. dla pracowników to raczej nie jest zbyt duża zaleta;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrostr Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Tak jak myślałem https://www.press.pl/newsy/pokaz.php?id=15953 Ostatnio na blogu: Tania alternatywa dla xrumera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Może chcą żabki zamknąć i otworzyć jeszcze raz te sklepy pod inną nazwą. https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holee Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 No nie zartujcie, przeciez Zabki to zrodlo wspanialego polskiego wina dla calej rzeszy mlodych ludzi Nie moga utrudniac im dostepu do ambrozji Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.