ilgesu Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Ilgesu HAHAHA dobre dobre -1 ilgesu obstawiam że nie będziesz no ostatnio wypadł koncert, sorry, ale dla mnie to ważniejsze Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ilgesu HAHAHA dobre dobre -1 ilgesu obstawiam że nie będziesz no ostatnio wypadł koncert, sorry, ale dla mnie to ważniejsze Jakiego zespołu ? ;-) Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all4net.pl Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Wróciłem z wakacji, napiszcie konkretnie termin i zbierajmy ludzi Co do miejsca to najlepiej wybrać jedynie miejsce spotkania a jak już się zbierzemy to przegłosujemy gdzie posadzić tyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Ja proponuje Hormon Fajna miejscówka, możemy sobie nawet pograć w ps3 na rzutniku A co najważniejsze dobre alko i świetny klimat. Co do terminu, to 12 i 19 u mnie odpadają, niestety wesele i jakaś 18. Więc może piątek jakiś? Albo wogóle inny termin? Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Panowie proponuję październik, za tydzien seoparty w pieninach, a na październik może ktoś by wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Mi też coś wypadło w ten piątek, więc ######. Który weekend października Wam pasuje ? Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brewka Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Witajcie Możecie mnie dopisać na dowolny termin i dowolne miejsce, byle bym dostał info o spotkaniu na tydzień przed PS Widzę, że ciężko idzie ustalenie terminu, więc może 8 październik 09r. (czwartek) godz. 18:00 ? Pozdrawiam Radek Brewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Spotkanie odbędzie się 17.10 ( lub ew. 24.10) od 18.00. Lokal do ustalenia, albo BiznesCentrum, albo jakiś konkretny lokal na mieście to tutaj małe głosowanko trzeba zrobić. Najważniejszy termin - reszte mam nadzieję że w 10 dni dogramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brewka Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Spotkanie odbędzie się 17.10 ( lub ew. 24.10) od 18.00.Lokal do ustalenia, albo BiznesCentrum, albo jakiś konkretny lokal na mieście to tutaj małe głosowanko trzeba zrobić. Najważniejszy termin - reszte mam nadzieję że w 10 dni dogramy A co Wy z tymi sobotami, nie macie co w soboty robić Oczywiście dostosuję się do większości ale jakby coś to bardziej odpowiadają mi spotkania w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Podejrzewam, że ludzie z Katowic przyjadą, więc wygodniej w sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 24.10 jak najbardziej mi pasuję . 17, mam osiemnastkę. Widzę, że zbiera się sama śmietanka częstochowskiego segmentu webdesignu . Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fobi Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Raczej możecie na mnie liczyć. WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrocznyTicTac Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Generalnie terminy mi pasują, co do lokalu w pełni się dostosuję. Nurtuje mnie tylko jedno pytanie, czy ten znany z PiO Xann będzie... ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Generalnie terminy mi pasują, co do lokalu w pełni się dostosuję.Nurtuje mnie tylko jedno pytanie, czy ten znany z PiO Xann będzie... ? Też mnie to nurtuję, bo chcę dostać długopis Eweb'a Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all4net.pl Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Też jestem jednak za drugim terminem czyli 24.10 Zrób go jakoś w temacie oficjalnie czyli pogrub czy coś albo zmień nazwę tematu jak się da i będzie już zaklepane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.