KamAr Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 (edytowane) Witam, Poszukuję wartościowych precli. Co najmniej 8 artykułów z różnych kategorii. Min. 1200 znaków. Edytowane 13 Października 2010 przez KamAr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.J. Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Posiadam dość dużą ilość artykułów o różnej tematyce. Wszystkiem około 1500 znaków, część powyżej 2000. Wszystkie synonimizowane z palca i przy użyciu mózgu, samodzielnie z wykorzystaniem słownika wyrażeń bliskoznacznych, bez wykorzystania jakichkolwiek mieszarek, synonimizatorów itp. Wszystkie są user friendly, nie ma żadnych zlepków słowotwórczych, debilnie zmieszanych synonimów itp. Szukam prywatnych precli, mogę dodać jeden artykuł na próbę i jeśli właściciel będzie zadowolony, zezwoli na więcej. Kontakt na PW. Ucząc się języków obcych zaopatruj się w odpowiednie podręczniki. Księgarnia lingwistyczna zaprasza do zakupów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wendaboj Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Witam, posiadam 10 artykułów o długości około 1500 znaków. Tematyka: czytniki e-książek, e-książki, e-papier. Wszystkie pisane przeze mnie bardzo dobrej jakości. Oddam do dobrych precli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokus Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 witam Szukam prywatnych precelków jak i ogólnodostępnych precelków/blogów. Tematyka artykułow różna, ilość znaków i ilość linków dostosuję do wymogów precelka. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surkam Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam, chętnie dodam teksty z kategorii motoryzacja. Wszystkie pow. 1500 znaków, unikalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Poszukuje ciekawych precli z tematyką gdzie będzie można dodać wpisy o tematyce dziecięcej. Z mojej strony zapewniam unikalne artykuły ze zdjęciem + podlinkowanie każdego z dodanych przeze mnie artykułów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adves Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Szukam dostępu do precli o tematyce biznes, finanse, inwestycje. Oferuję kilka unikalnych artykułów i gwarantuję, że po opublikowaniu nie pojawią się drugi raz w innym miejscu. Liczę na dobre precle, szybko indeksujące wpisy. Artykuły 1k znaków i 1-2 linki w treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clubbers.pl Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Właśnie zabieram się za pozycjonowanie mojej strony - także szukam zadbanych precli oczekujących na ambitne teksty. Z CLUBBERS to forum muzyczne dla młodzieży zafascynowanej tym co przedstawia sobą muzyka klubowa. Forum Clubbers to cały mój świat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Szukam tematycznych precli. Posiadam 10 unikalnych (1500słów) artykułów o tematyce, strony internetowe, marketing internetowy. Najlepsze stojaki reklamowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 PRZYPOMINAM ! Zamieszczamy tutaj JEDYNIE informację o unikalnych artykułach, które mamy do zaoferowania - a nie INFORMACJE O NOWYCH blogach, preclach, portalach !! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnjaK Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Proponuję kilkanaście unikalnych artykułów o różnej tematyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 witam, mam około 20-30 artykułów na temat nieruchomości, szukam dobrych i wartościowych precli Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parys Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam, Posiadam kilkanaście precli na temat hotelu, turystyki i Wielkopolski. Wszystkie są unikalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo.group Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 (edytowane) Jeśli ktoś chciałby umieścić artykuł/y na blogu o tematyce pozycjonowanie/tworzenie/projektowanie stron to zapraszam na priv. Tylko unikalne i wartościowe artykuły powyżej 1500. Do dwóch linków w artykule. Gwarantuję indeksację wpisu. E. Ja również oferuję artykuły z tematyki tworzenia stron. Unikalne i merytoryczne. Edytowane 11 Stycznia 2011 przez seo.group Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wed Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witam, mam 5 artów 1500-2000 znaków i piszą się kolejne, tematyka: fotografia i fotografia ślubna. może ktoś ma porządne precelki w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi