FiSH947 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Witam Posiadam 20 unikalnych artykułów i na bierząco powstają następne. 1500 znaków +. Z jednym linkiem. Artykuły w tematyce filozofia/ludzie/psychologia/ezoteryka. Czekam na pw z dobrymi preclami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Przyjmę do portalu biznesowego artykuły po minimum 2tys znaków z tematyk jak firma, biznes, szkolenia, startup, media internetowe, inwestycje, kariera. Muszą one być ciekawe i pisane dla ludzi a link bez anchora. Dodatkowo podpisane imieniem i nazwiskiem. PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqriusz182 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) Przyjmę artykuły do serwisu finansowego (pr4) artykuły o tematyce : biznes, inwestycje, e biznes, banki. Minimum 1500 znaków, jeden link, podpis. kontakt michciopl(@)gmail.com Edytowane 26 Października 2012 przez maqriusz182 Randki Ogłoszenia Lokalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nigellus Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Chętnie przyjmę unikalne artykuły na każdy temat do świeżego, aczkolwiek zadbanego i profesjonalnego precla. Każdy wpis pingowany, powiadomienie o zaindeksowaniu przez google. ---> Zapraszam Zasady: 1500+ znaków 1 link 1 kategoria Miniaturka Formatowanie (akapit, <h3>) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Poszukuję wartościowych precli PR 2+, kontakt prv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcu1 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Na chwile obecną posiadam: 5 txt po 1k znaków, 1link - tematyka: meble i wyposażenie wnętrz 5 txt po 1k znaków, 1link - tematyka: remonty, architektura wnętrz Chętnych proszę o kontakt: marcinmarc#gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychoo Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Oddam w dobre ręce teksty na tematy związane z finansami, finansami osobistymi, budowaniem niezależności finansowej, rozwojem osobistym itp. Aktualnie nie posiadam żadnych, byłyby pisane na bieżąco, z zadaniem konkretnego tematu nawet. Mogą być też ze zdjęciem/obrazkiem. Jeśli chodzi o długość tekstu/ilość linków to dostosuję się do oczekiwań jeśli nie będą zbyt wygórowane Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosiek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Przygarnie ktoś interesujące teksty związane z rolnictwem/ciekawostkami/motoryzacją? Ostatnio jeden trafił na mainpage pewnego dużego portalu web2.0, więc mają wzięci., choć uczulam na transfer Edytowane 6 Grudnia 2012 przez grosiek Jeśli poszukujesz części dla rolnictwa to zapraszam na tę stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTF Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dodam wysokie jakościowo artykuły - finansowe ( kredyty, lokaty, pożyczki ) - ok 3000 - 3700 znaków Najlepiej do zadbanych tematycznych serwisów/portali Systematycznie mogę dodawać kolejne. Proszę o propozycje na PW TiresCMS - Oprogramowanie do hurtowej sprzedaży opon i felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infin1ty Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Wysokiej jakości artykuły autorskie (nie z mieszarki!), od 2800 - 4000 znaków (ze spacjami). Zdjęcia, 1 link w treści (jeśli pozwalasz na więcej to max 3), odpowiednio sformatowane. Pisane przez dobrych copywriterów, którym się chce a nie traktują tego jako przymus. Branże: prawnicza / adwokacka / notarialna, edukacyjna, budowlana, architektoniczna, meblarska, internetowa, turystyczna, reklamowa, poligraficzna, dystrybucja i logistyka, fotograficzna oraz kilka innych. Mam do dyspozycji 20-30 takich tekstów tygodniowo. Interesują mnie precle 'o wszystkim' oraz tematyczne, najlepiej ze stałym dostępem (czasem mam nadmiar tekstów i chcę je szybko upchnąć w sieć, bo potrzebuję kopa). Proszę o propozycje. Gwarantuję, że nie będziesz musiał/-a poprawiać tych tekstów i rwać włosów z głowy. Poszukuję dobrych precli - oferuję wysokiej jakości artykuły z wielu branż, pisane przez copywritera, bez mieszarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyper Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 (edytowane) Poszukuję precli z PR większym od 0. Oferuję tylko unikalne teksty, 1 lub 2 linki, min. 1000 znaków, w razie potrzeby mogę rozbudować. W zamian oferuję 5 moich precli o tematyce ogólnej PR0, jeden o tematyce techniczno-komputerowej PR0 oraz jeden o tematyce budownictwo-dom, PR1. Przyjmuję tylko unikalne treści. Proszę uderzać na PW. Edytowane 26 Grudnia 2012 przez lucyper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peruniasty Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Wiele artykułów pisany przez profesjonalną copywriterkę Z chęcią dodam do prywatnych, zadbanych i długodystansowych precelków - gwarantuję teksty od 1000 znaków, unikalne, profesjonalne merytorycznie i ortograficznie. Jeśli ktoś chce więcej oryginalnej treści w zamian za minimum 1 link w artykule z chęcią podejmę współpracę. Tematyka: Zoologia (psy, koty, akwarystyka, gryzonie) Tenis stołowy Off-road Sport i Turystyka Muzyka (heavy metal) Osobiście posiadam tylko jednego, zadbanego, prywatnego wielotematycznego precla z PR 1, mogę przy wzajemnej współpracy dodać kilka wysokiej jakości artykułów. Edytowane 26 Grudnia 2012 przez peruniasty Internetowa Baza Stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5corpio Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Mam około 15tekstów w tematyce mebli. Chętnie dodam do jakiś precelków. Teksty po 1k znaków, unikalne. Wystarczy 1link w treści w zamian za umieszczenie w jakiś ciekawych miejscach Prosiłbym o info na maila: jacekszy0 małpka op.pl jak ktoś jest zainteresowany https://www.wnetrzekuchni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamox Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Dzień dobry wszystkim, jeśli ktoś by potrzebował do wypełnienia swojego precla tekstów związanych z kulturą i sztuką a konkretnie z malarstwem to mam 20 sztuk opisów każdy powyżej 1,500 znaków, pisałem sam, ręcznie. Z racji faktu, że pozycjonowanie strony dopiero się zaczęło proszę o kontakt kogoś z jakimiś w miarę zadbanymi stronami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisdom Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Oferuję tylko unikalne teksty z dziedziny biznes / dom / budownictwo / zdrowie i uroda . Teksty powstają na bieżąco. Chętnie nawiążę współpracę z wartościowymi preclami. Rejestracja Czasu Pracy i Kontrola Dostępu dla firm Nowość na rynku oświetleniowym - żarówki pełnospektralne firmy Viva Lite Rewelacyjna, klimatyczna restauracja w Katowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi