Virusek Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Czy istnieje jakieś negatywny aspekt jeśli przekieruje zafiltrowanej(filtr z 28/29 lipca) domeny sklepu z kosmetykami na zupełnie nową domenę sklepu z kosmetykami(te same kosmetyki nowy sklep) Chodzi mi oto czy przekieruję również zafiltrowane pozycje? Czy trudniej będzie mi wypozycjonować na nowej domenie zafiltrowane serpy ze starej domeny? Logiczne mi się wydaje, że nie powinno być miejsce na żadne przekierowanie zafiltrowanych pozycji bo można by tak było niszczyć konkurencję, nie mniej jednak wolę się upewnić niż później rozpaczać Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2rt0sz Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Jeśli strona będzie miała nowy wygląd to raczej nie przeniesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virusek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 nowa strona ma całkowicie odmienny system i wygląd, jedynie towar ma taki sam Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ja zroblem 301 i jakims dziwnym trafem, strona zostala zbanowana recznie, jak google zlapalo 301. Te strony, ktore padly ofiara monopolisty mialy oberwac i mimo, ze 301 pomaga to oni teraz recznie staraja sie aby zostalo tak jak jest teraz. Dlaczego ? For money ! Juz jestem na 100 % pewny, ze tutaj chodzi o AdWords, bo klient, ktoremu zbanowali strone wczesniej wydawal fortune na reklame u nich. Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virusek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ja zroblem 301 i jakims dziwnym trafem, strona zostala zbanowana recznie, jak google zlapalo 301. Te strony, ktore padly ofiara monopolisty mialy oberwac i mimo, ze 301 pomaga to oni teraz recznie staraja sie aby zostalo tak jak jest teraz. Dlaczego ? For money ! Juz jestem na 100 % pewny, ze tutaj chodzi o AdWords, bo klient, ktoremu zbanowali strone wczesniej wydawal fortune na reklame u nich. a jaka to była strona? blog, forum, serwis i jaka branża jeśli możesz? Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirZooro Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 @intruder2600: niekoniecznie. Może być też tak że ktoś tam na górze ustalił cel dla całego G jako korporacji na najbliższy rok: zmniejszyć ilość spamu w wyszukiwarce o 50%. W praktyce to wygląda tak że każdy departament, zespół a nawet pracownik ustala sobie jakiś cel który jest powiązany z tym głównym, i na początku kolejnego roku jest z niego rozliczany czy się udało czy nie. Dodatkowo w trakcie roku może to też być dodatkowo sprawdzane, jakie są postępy. Ja osobiście pracuję gdzie indziej, ale znam to z praktyki. Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zwykla strona firmowa, zaden spam, nie moge niestety podac adresu. Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 To zamieszanie ma jeden cel, więcej $$ przeznaczonych na Adwords Dokladnie tak, to jest glowne kryterium filtrowania. Pomyslcie ilu teraz klientow pozyskali. Mysle, ze jeszcze z pol roku i seo zniknie z rynku, tzn bedzie tak male i niestabilne, ze jego popularnosc spadnie drastycznie, za to wlasciciele sklepow internetowych chcac zarobic 3 tys, beda musieli wydac 2.5 tys na adwords. Witamy w nowym ustroju gospodarki totalitarnej ! Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Dokladnie tak, to jest glowne kryterium filtrowania. Pomyslcie ilu teraz klientow pozyskali. Mysle, ze jeszcze z pol roku i seo zniknie z rynku, tzn bedzie tak male i niestabilne, ze jego popularnosc spadnie drastycznie, za to wlasciciele sklepow internetowych chcac zarobic 3 tys, beda musieli wydac 2.5 tys na adwords. Witamy w nowym ustroju gospodarki totalitarnej ! Nie tak pesymistycznie Pozycjonowanie jest i będzie, tylko będzie trudniej niż teraz. Kto nie zadba teraz o dobre zaplecze, za jakiś czas będzie miał jeszcze bardziej pod górkę, ale nie sądzę, że zainteresowanie pozycjonowaniem jakoś drastycznie spadnie. Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thant Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Filtry ciągle są rozdawaneco jakiś czas jedna domena z top 10 i jedna z top 20 ląduje na wszystkie frazy na dalekich pozycjach wczoraj filtr dostała strona pozycjonowanie. comweb. pl za miesiąc dostanie pierwszemiejsce No tuż poważny cios w rynek, przecież mieli pierwsze na pozycjonowanie. Współczuje im. linki ze stopki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 za miesiąc dostanie pierwszemiejsce a skad wiesz? pomysl teraz co bedzie jak sie to sprawdzi Tak na powaznie,ciekawie czy chłopaki z comweba juz wiedzą. Faktycznie, jak takie domeny lecą jak ich, które były latami w sieci to kazdy moze poleciec STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 moim zdaniem, filtrowanie w dłużej perspektywie nie zwiększy mocno sprzedaży reklam AdWords, szerzej rozpisałem się na ten temat na moim blogu prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virusek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 nie wiem jak wy ale ja jak tylko wejdzie jakaś poważniejsza konkurencja dla Google na polski rynek to będę się starał przestać korzystać z wielkiego G. Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dod Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Filtry ciągle są rozdawaneco jakiś czas jedna domena z top 10 i jedna z top 20 ląduje na wszystkie frazy na dalekich pozycjach... czyzby dzisiaj przyszła kolej na nastepnych - tym razem na 4 poziom ? Widze ok 60 pozycji w doł.. Kto nastepny ? to juz sie robi loteria... pozycjonowanie - skuteczne pozycjonowanie stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 ....to oni teraz recznie staraja sie aby zostalo tak jak jest teraz. Dlaczego ? For money ! Juz jestem na 100 % pewny, ze tutaj chodzi o AdWords, bo klient, ktoremu zbanowali strone wczesniej wydawal fortune na reklame u nich. Coś dużo tej ręcznej roboty robią - ewidentna robótka ręczna. Ciekawe ile płacą tym moderatorom..... a tak apropos, to skoro jakiś czas temu ograniczyli pole klikalności w reklamy i tym samym wszystkim reklamodawcom poleciały zarobki zdrowo w dół ( wnoszę po dyskusji na forum ), to tym samym MUSIAŁY im POLECIEĆ w dół zyski - teraz trzeba to nadrobić ręczną robotą. M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.