kamilson Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Witam Dysponuje kwota 500 zl, która chciałbym zainwestować w dalsze pozycjonowanie mojej strony, poniewaz obecnie ze wzgledu na brak czasu ( prowadzenie strony, praca itp.) nie jestem w stanie już sam jej pozycjonować. Wiem ze bede musial sie najprawdopodobniej liczyc ze stalymi comiesiecznymi kosztami, poniewaz w pozycjonowaniu jak wiadomo nalezy zachowac ciągłość i systematyczność i nie ma czasu na wakacje. Co do dotychczasowego samodzielnego pozycjonowania: - Stronka umieszczona recznie w ok. 500 katalogach, - Dodawanie codzienne, automatyczne z addera ok 5 linków dziennie na rózne frazy, - linki w ok 100 preclach (dodane recznie) - rozne frazy, pozycjonowane takze podstrony, - system wymiany linków - zdobytych ok 650 linków - rozne frazy, pozycjonowane takze podstrony , - strona dobrze zoptymalizowana pod wyszukiwarki, przynajmniej tak pokazuja raporty z badan ( slowa kluczowe, opis str. itp itd.) - strona codziennie aktualizowana, obecnie ok 4000 podstron, 1/3 tresci to artykuly uniklane, - wiek domeny 1,5 roku, - minus- strona stoi na CMS Joomla, ktory niekoniecznie jest przyjazny dla wyszukiwarek - brak przyjaznych linków - niepozwalaja ustawienia serwera, Strona od kilku miesiecy na prawie wszystkie pozycjonowane przeze mnie frazy w pierweszej 10 najgorzej 20, Od około 2 miesiecy na prawie wszystkie pozycjonowane frazy (przynajmniej te na ktore pozycjonuje z systemów wymiany linków) strona poleciala daleko daleko, az jej nie można znalezc - filter na frazy , wg mnie przyczyna bylo dopalenie stronki i podstron systemem wymiany linków, ktory w ciagu kilku miesiecy dal mi ok 650 mocnych linków. To tyle jest chodzi o opis strony i jej krotka historie optymalizacji, Prosiłbym zatem na podstawie tego co napisalem o kilka rad, w co najlepiej teraz zainwestowac dlugoterminowo, aby stronka wrocila na pozycje i sie na nich utrzymywala, Myslalem o: - placeniu za pisanie mi artykułów do precli, - stworzenie jakiegos zaplecza, - kupienie punktów w systemach wymiany linków, - kupic linki, - skorzystanie z oferty firm pozycjonierskich A co proponowalibyscie w takiej kwocie lub co proponujecie ogolnie na dalszą droge pozycjonowania w obecniej sytaucji jakiej sie znajduje i ile to mogloby kosztować ? Dodam na koniec ze pozycjonowane przeze mnie frazy są o sredniej lub malej trudnosci z gory dziekuje za wszelkie wskazowki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 proponuje zainwestowac w nowa domene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nett Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Rob zaplecze. Na zakup linkow i zabawe z swlami bedziesz mial jeszcze czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.