Skocz do zawartości

parametr+robot.txt+katalog stron

WebmasteruS

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym sie zaytać, co to znaczy ten parametr w katalogu stron ?

User-agent: *

Disallow: /adm/

I wiem że sa na forum, jaki polecacie skrypt do łapania robotów, i łądnej indeksacji katalogu stron php-owych.

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

Nie wchodzenie do tego katalogu przez wszystkie roboty. W tym przypadku jest to zapewne folder panelu administracyjnego.

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

I wiem że sa na forum, jaki polecacie skrypt do łapania robotów, i łądnej indeksacji katalogu stron php-owych.

jak można oferować usługi pozycjonowania nie wiedząc co to jest ;);)

<a href="https://www.formnet.pl" target="blank">Aktywne dokumenty, formularze, umowy.</a>

A tak można oferować te usługi, radzę sobie bez znajomości tego pliku robots.txt bo robię strony i pozycjonuje w innych językach, że teras uczę sie php, itp. A do pozycjonowania nie jest potrzebna znajomośc pliku robots.txt ,a PHP sie uczę.

FormNet Masz coś do mojej osoby ? , że zaraz z ironia tak piszesz.To świadczy samolubnie o twojej osobie, bez komentarza gościu.

Pomyśl, i przekalkuluj zanim cos napiszesz na forum...

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

to dobrze, że się uczysz PHP. Cieszymy się razem z tobą :) Tylko, że robots.txt nie ma wspólnego nic ani z HTML, ani PHP, ani Perlem, ani DHTML, ani XML, ani jakimkolwiek innym jezykiem programowania...

Poza tym - konstrukcja zdań i takie pytania stanowią raczej antyreklamę dla podpisu. Radzę się zastanowić...

Poza tym pytanie "co to znaczy ten parametr w katalogu stron" to tak naprwdę kompletnie nie wiadomo, o co ci chodzi. Jaki parametr? PRzedstawiłeś zawartość prawdopodobnie pliku robots.txt i prawdopodobnie pytasz się o parametr "disallow".

Ale jeśli znalazłeś ten zapis gdzie indziej, niż w robots.txt znajdującym się w głównym katalogu strony - to guzik znaczy.

FormNet Masz coś do mojej osoby ? ,  że zaraz z ironia tak piszesz.To świadczy samolubnie o twojej osobie, bez komentarza gościu.

Pomyśl, i przekalkuluj zanim cos napiszesz na forum...

Jeśli odebrałeś to w ten sposób to wielkie Sorry!!.

Zastanawia mne tylko to, że oferujesz pozycjonowanie stron a zadajesz takie pytania.

<a href="https://www.formnet.pl" target="blank">Aktywne dokumenty, formularze, umowy.</a>

bedzie ironicznie ;) zastanawia mnie fakt jak mozna polecac swoje uslugi w pozycjonowaniu skoro zadalesp ytanie o elementarz ,bez urazy to nawet ja wiem chociaz nie reklamuje sie ze pozycjonuje strony a i inni co wtykneli ci to maja racje jak byk :) aaa w jakich jezykach pozycjonujesz strony :) ??

ps.ile masz lat ?

ps.2 jezeli stony robisz tak samo jak je pozycjonujesz to :)

No przesadzacie chyba... Ja bym raczej dał taką uwagę:

Zostań tu, zadawaj pytania, ucz się.

A jak się nauczysz - to zajmij się wtedy tym, co będziesz umiał. W drugą stronę to se ne da.

WebmasteruS to dzieciak, nawet pisac nie umie.

Czy mam cos do twojeh osoby? TAK, wroc albo skoncz szkole podstawowa.

Starszy od ciebie, nie każdy zajmie sie tym czym umie najlepiej.Znam swoją wartośc, i wiem co potrafię .Nie będe czytał od takich osób tych idiotycznych odpowiedzi.Wiem żle zrobiłęm że wogóle zadałem te pytanie. Czas praktyka i umiejętności pokazują co każdy potrafi na necie, nie mnieludzi oceniac.

Zostań tu, zadawaj pytania, ucz się.

A jak się nauczysz - to zajmij się wtedy tym, co będziesz umiał. W drugą stronę to se ne da.

bardzo celnie :) widac wiekowe doswiadczenie :) a co do WebmasteruS'a zaraz bedzie ze wsyscy mamy cos do niego :)

bardzo celnie :) widac wiekowe doswiadczenie :)

W końcu było się tym starszym moderatorem na Forum największego wydawcy czasopism IT :twisted: :twisted: :twisted: (ale chyba przesadziłem z zangażowaniem i w efekcie zdrowszym dla mnie było zrezygnować po kilku latach współpracy).

[dodane]Auć... Przytarłem sobie nosa o sufit... Za bardzo go zadarłem chyba :)[/dodane]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności