shpyo Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Adres: https://atlas-wifi.pl Idea: Ostatnio zacząłem dużo podróżować po naszym pięknym kraju. Rzeczą, która mnie najbardziej irytowała to brak jakiejkolwiek informacji o Internecie (darmowym oczywiście) w miejscach w jakich byłem (hotele, kawiarnie). Samo możliwość podpięcia się do sieci i sprawdzić pocztę, rozkład jazdy (mpk, pkp) to ważna rzeczy, tym bardziej jeśli nie znam miasta. Logo... wieeeeeem , ale grafikiem nie jestem ;> Za konstruktywne uwagi będę wdzięczny. Za dodanie sprawdzony punktów jeszcze bardziej ;> pozdr, shpyo blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2rt0sz Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Pomysł dobry, wykonanie też, tylko jak będziesz shpyo sprawdzał poprawność podawanych danych ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Dlatego wprowadziłem komentarze, na dzień dzisiejszy to chyba jedyny w miarę sensowny sposób na potwierdzenie wprowadzonych danych. blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Grafik ze mnie też marny, ale na szybko wyskrobałem coś takiego. Jakbyś chciał to korzystaj do woli. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipek92 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Bardzo dobry pomysł moim zdaniem, jeśli się rozwinie to na pewno będę z tego serwisu korzystał. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Fajny serwis ale lista darmowych hotspotów rośnie w takim tempie że niedługo w każdym nawet małym mieście będzie takich kilka... więc nie będzie się opłacało lukać w taką mapę... akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2rt0sz Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Z tymże na stronie masz dodatkowe informacje jak lokalizacja, nazwa sieci, hasło etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Szczepanik Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Swego czasu dość sporo takich stron widziałem w necie, jednak gdy zacząłem sprawdzać w rzeczywistości dostępność punków to tylko może 1/3 się zgadzała... MasterNET.pl od 7 lat w sieci Infolinia: +48 12 350 20 01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Jeździłeś od miejsca do miejsca ? Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Szczepanik Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 @THI dużo ruszam się po całym mieście to po prostu widze. MasterNET.pl od 7 lat w sieci Infolinia: +48 12 350 20 01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Fajny serwis ale lista darmowych hotspotów rośnie w takim tempie że niedługo w każdym nawet małym mieście będzie takich kilka... więc nie będzie się opłacało lukać w taką mapę... ale taką mapkę można powiększyć ... naprawdę ... i wtedy już tak dużo ich nie jest i nawet kilkanaście w jednym mieście zmieści sie na ekranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zdaję sobie sprawę, że część informacji o hotspotach może być nie prawdziwa, dlatego wprowadziłem możliwość komentowania danego punktu. Na dzień dzisiejszy mam 92 punkty, napisali o mnie w media2 i jeszcze w lubelskiej gazetce mają ze mną robić wywiad ;> No i mam też kilka ofert współpracy z serwisami turystyczno-informacyjnymi blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 gratulacje, a mapka na pewno się przyda prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2rt0sz Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Gratuluję. O moim serwisie napisali kiedyś w emetro i gazeta.pl/technologie więc i tam możesz dobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 1. # Bielsko # Bielsko-Biała - nie wiedziałem, że to dwa różne miasta.. 2. Coś już takiego jest: https://www.mapa.web.jaworzno.pl/ 3. Wykonanie za bardzo nie przyciąga. Pozdrawia i życzę sukcesów. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.