Trademark Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Poszukuję taniego serwera, stabilnego i możliwie szybkiego. Zdaję sobie sprawę, że za taką kwotę nie dostanę wiele, ale liczę na stosunkowo porządną ofertę. Maksymalna cena: 50 zł/rok, Transfer miesięczny: nie mniej, niż 5-7 GB - akurat tutaj im więcej, tym lepiej - około 15 GB by mnie naprawdę zadowoliło, Pojemność: nie mniej, niż 150 MB, MySQL: min. 5 baz, (wiadomo, najlepiej nieograniczone), Mod-rewrite, PHP i inne takie podstawy, Domeny: min. 10 (tu też najlepiej nieograniczone), Subdomeny: nieograniczone. Ktoś może polecić stabilną firmę mieszczącą się w tych parametrach? Kluczowym parametrem byłby transfer miesięczny. Wiadomo - jeszcze fajnie, jakby był dobry support, ew. możliwość zmiany parametrów, nawet w trakcie trwania umowy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Szczepanik Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Wyłóż przynajmniej tą stówkę netto. MasterNET.pl od 7 lat w sieci Infolinia: +48 12 350 20 01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaminho Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Za 50 złotych netto masz w https://www.cal.pl pakiet ACE, dają 10GB transferu miesięcznie, 2 GB na stronkę, Domeny, subdomeny bez limitu. Myślę, że się opłaca, bo to chyba jedna z najlepszych ofert w tym przedziale cenowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trademark Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Dzięki za odpowiedzi. Co do cal.pl, jakoś nie mam zaufania, już sam design mi się nieciekawie kojarzy Zainteresowałem się OVH, cieszą się niezłą opinią, do tego mają przystępne ceny - zainteresował mnie pakiet 60GP, jednak widzę tam tylko jedną bazę danych. Jest możliwość negocjowania parametrów konta? Nie widać też parametrów dotyczących liczby podpiętych domen... Ceny za rok nie widzę, jednak licząc po miesięcznej cenie wyszłoby 61,76 zł za rok (wraz z instalacją) - czy może doliczają dodatkowe koszty? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 zapraszam do bezpłatnego testu tego konta: https://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=5 jeżeli parametry okażą się zbyt małe w każdej chwili można powiększyć. w promocji rejestracja domeny pl gratis. Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 www.firehost.pl , nawet na tym forum przedstawiciel jest. Korzystam, polecam. Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 kup sobie dedyka kimsufi za 76 zl + vat /miesiecznie Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Szczepanik Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 @Saint... Maksymalna cena: 50 zł/rok, Dlaczego takie posty nie lądują od razu w koszu? MasterNET.pl od 7 lat w sieci Infolinia: +48 12 350 20 01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 @Saint... Maksymalna cena: 50 zł/rok, Dlaczego takie posty nie lądują od razu w koszu? Bo za 48,80 zł można mieć dobry hosting na linuxpl.com pod strone prywatną tani webmaster jak oszczedzać na wodzie dobry freelancer lub webmaster firma transportowa Oświęcim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 hosting na linuxpl.com Każdy zainteresowany tematem, a kto na forach bywa dłużej niż rok, chyba dostaje ciarek jak widzi ten tekst. pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 linux.pl.com bym nie brał, za dużo złych opinii. Zainteresuj się www.netmark.pl, w miarę tanio i solidnie. Nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trademark Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 kup sobie dedyka kimsufi za 76 zl + vat /miesiecznie Na dedyka jeszcze trochę za wcześnie, ale przyda się na przyszłość Czytając opinie zastanawiam się pomiędzy: 8p.pl oraz promocją Jor.pl, jednak co do tego ostatniego czytałem różne opinie - firmę kojarzę już dłuższy czas, do tego nie wydają się "krzakiem", ale cena podejrzanie niska, do tego na Allegro? Co prawda kokosów na to nie wydaję, ale chciałbym mieć stabilny serwer u hostingodawcy, z którym można byłoby się w razie czego śmiało kontaktować. Ma ktoś serwer na 8p.pl lub Jor.pl? Jak śmigają? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Jor.pl hosting kupiłem w promocji, teraz marzę o tym żeby się z niego wynieść. O szybkim i profesjonalnym kontakcie zapomnij, po za tym nie wszystkie skrypty działają prawidłowo. Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Mike Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Dzięki za odpowiedzi.Co do cal.pl, jakoś nie mam zaufania, już sam design mi się nieciekawie kojarzy Niesłusznie, sam korzystam z ich usług i jestem zadowolony. Szybki i profesjonalny kontakt, i dobry serwer jak na ta cene. Portable Magazine - magazyn na konsole PSP, mag na PlayStation Portable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8p.pl Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zwykle nie wypowiadam się w tej formie na forach, jednak zapraszam do nas. Jak wszystko pójdzie po naszej myśli, w ciągu miesiąca dwóch klientów czeka kilka miłych niespodzianek Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.