websign Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Nie zauwazyłem tego wczesniej, więc się pytam co bardziej spostrzegawczych. Czy w wynikach "Szukaj w Internecie" z zapytaniem o adres strony jesteście normalnie na top1? W "Szukaj na stronach kategorii: język polski" oczywiście nie. Tak, dokładnie tak u mnie jest, chociaż wcześniej nie sprawdzałem tego dla polskich i sądziłem, że dla obu jestem w top1. Wcześniej filtrów nie miałem, tylko ten jeden... Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3rn3l Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 U mnie dokładnie to samo!. Potwierdzam. Marketing w sieci - da się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 To co po wpisaniu adresu w szukaj w internecie jest na 1 a na wyniki polskie nie co za wiocha google jest głupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Nie ma co narzekać, tylko dalej robić swoje i patrzeć co przyniesie najbliższy czas. Moja strona święta nie była, ale przez ostatnich kilka miesięcy nie robiłem żadnych znaczących zmian, sama strona była wartościowa, pagerank przy update się nie zmienił, więc albo to rzeczywiście bug (skoro sprawa dotknęła również "czystych" stron) albo po prostu normalne fiksacje Google - nigdy nie wiadomo tak naprawdę za co się zostało ukaranym i co Google sobie domniemało. Pożytek jeden - można poćwiczyć wychodzenie z filtra albo popracować nad cierpliwością przez najbliższe kilka miesięcy... Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webraster Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Nie zauwazyłem tego wczesniej, więc się pytam co bardziej spostrzegawczych. Czy w wynikach "Szukaj w Internecie" z zapytaniem o adres strony jesteście normalnie na top1? W "Szukaj na stronach kategorii: język polski" oczywiście nie. No u mnie tez tak samo na stronach ktore dostaly filtra. Na innych jest ok. Juz nic nie rozumiem z tego ... p#!$%$#! Googielka Estetyczna i trwała reklama - naklejki 3D oraz breloki - producent. Rowery i narty Kraków - sprzedaż hurtowa i detaliczna. Polecamy kamery sportowe i kamery ekstremalne Liquid Image. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardyTwardy Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Bardziej mnie interesuje, czy w wynikach na świat strona od początku filtra była, czy się ostatnio pojawiła. Co do poprzedniego filtra, moje kilka stronek które wyszły z tamtego, nie wskoczyły do tego, ale za mało stronek mam aby wysnuwać wnioski, więc pytam się szerszego grona. Coś się dzieje. Błąd, czy nie błąd, jakiś algorytm tego musi być. Może kilka przyczyn deje taki sam efekt. Zamiast pi*******ć głupoty i biadolić, lepiej by było tych kilka stron tego topiku przeznaczyć na wymianę poglądów, wspólne testy itd. Pawel Pawlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3rn3l Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Moja strona na pewno była w wynikach później ją wyjeba..... i po jakimś czasie wróciła... ale w PL już się nie pojawiła. (oczywiście mówimy po wpisaniu nazwy domeny). Teraz kolejna uwaga jak wpiszę w googlarkę: domena.pl <- to efekt taki jak opisałem wyżej, ale jak wpiszę domena <- to jestem tez na +40. Co ważne muszę dodać, to cały czas domena była widoczna po wpisaniu adresu z www czyli: www.domena.pl <- wtedy była widoczna na TOP1. Pzdr Marketing w sieci - da się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 wlasnie to znaczy w dniu dzisiejszym ?? Do 3 dni może być. Prawdopodobnie dzisiaj poleciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Um, ktoś wcześniej pisał o tym, że na zagranicznych forach nie ma rabanu.... https://www.webmasterworld.com/google/3269983.htm na digita point też mozna o tym poczyta. Sprawa nie dotyczy tylko polskich stronek. Eh, dziś mi poleciało w kosmos blisko 89 domen. Większość to te max 1 miesięczne. Kilka starszych ;/ Pozostaje czekać. Google wprowadza różniaste rzeczy i imho wszystko wróci do normy - oby. Tak czy inaczej dostalem tylko kopa do modyfikacji kodu i ruszam z nowymi domenami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webik Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 nie rozumiem. Mnie stronka się waha między 3 a 2 stroną i mnie to niepokoi, a Wy gadacie o jakimś tam 500... mnie chodzi o to żeby była na pierwszej ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Um, strony klientów jak były tak są na pozycjach. Ja.. o sobie mówie.. o moim zapleczu... i to nie że gdzies tam jest.. site na domene nic nie pokazuje, co mnie troche martwi. Pozostaje tylko czekać.. i miedzy czasie dalej dziłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Ale co wy po staremu już nie będzie teraz nowe rzeczy trzeba opracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webik Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 mnie jednej domeny w ogóle nie pokazuje (prywatnej) - czyżby BAN? nie wiem - daję pozycje klientom na prostych zasadach (bez SWL) i jakos są, nawt pod subdomenami domeny, która się nie wyświetla - paranoja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Niedawno pisałem o tym jak coś 'dziwnego' stało się z moja strona. Wtedy była w top120 a teraz nie mam pojecia gdzie jest. Powoli zaczynam reaktywować, a raczej relinkować i zobaczymy. Mam cichą nadzieje ze wróci mi na dawną pozycje, która tak bardzo lubilem;> Pozdrawiam Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Nie ma co narzekać, tylko dalej robić swoje i patrzeć co przyniesie najbliższy czas. Powiedz to klientowi, którego stronę trzymałeś kilka lat w top3 a nagle zleciał między 40-60 A co do pomysłu tworzenia 10 mini stronek (ktoś tu o tym pisał) i zapychania nimi top10 to spróbujcie sobie taki pomysł zrealizować np. dla hasła "pozycjonowanie" Pomysł teoretycznie może być i niezły, ale w praktyce dla wielu haseł komercyjnych niewykonalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.