adby Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 No i dzisiaj nowe filtry Dwie domeny, jedna stara, jedna nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirZooro Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Trochę inne pytanie: kilka osób pisało tutaj że poleciały im strony które były linkowane z SWL słabo lub nawet wcale. W jaki sposób linkowaliście te strony? Czy wśród linków było wiele nietematycznych tak jak to ma miejsce w przypadku linków z SWL? Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Ta jedna co mi dzisiaj poleciała, nowa domena, nie linkowana z RSWL, trochę ze stałych. Ogólnie nie była bardzo linkowana, parę linków tematycznych i kilka z zaplecza. Trochę wejść było - głównie z Long Tail. A dzisiaj już jej pod żadnymi frazami nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puma Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Dziś zauważyłem że moja strona w filtrze, ale przybyło jej dwa 'linki witryn' (aktualizacja 1.08) ...zastanowiło mnie...czyżby filtr był pomyłką i wszystko wróci do normy. regulamin gostek_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Po 10 dniach przerwy, dzisiaj google ponownie zaktualizowało. Strona spadła w serpach nawet o kilkadziesiąt pozycji ( również na frazy niszowe ) . O dziwo, nie była ona wzmacniana żadnym SWL, miala ( i ma ) w stopce zainstalowany LinkMe. Poczekam jeszcze kilka dni a potem zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 a może piszmy też jaka tematyka stron , nie chodzi o podawanie adresów ale np strona 2 lata , (sklep z bielizną) , pozycjonowana , preclami , ewelbinkiem , sylinkiem i gotlinkiem Proszę podawajcie maximum informacji jakie mozecie podac Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Tematyka : Forum . M. in frazy: Forum wielotematyczne - 67 ( było w granicach TOP10 Forum dyskusyjne - 89 ( było w granicach TOP 10) forumix - było TOP1 a jest --> 57 ( fraza banalna, straszne ) Wiadomo, od razu mniej wejść itp - to tak na szybko. Zauważyłem również, że wraz ze mną wyleciało wiele znanych forów... chodzi tutaj o wielotematyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puma Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Strona z tapetami linkme , linki 24 , e-weblink (zrezygnowałem po dostaniu filtru), elitelink (zarejestrowałem po dostaniu filtru). Tylko linkme mam w stopce strony, reszta to punkty na linkowanie strony. tapety kobiet - 1 tapeta na pulpit - 10 tapety na pulpit - 13 tapety fantasy - 7 tapety pejzaże - 3 ładne tapety - 2 piękne widoki - 1 Teraz to samo dno. regulamin gostek_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Prawdopodobnie coś w linkme... Pisał już ktoś do nich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujo Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Strona o piłkarzu adres: davidvilla.pl linkme-usunięte po dostaniu filtru Strona linkowana głównie przez wymiany buttonami z innymi stronami piłkarskimi, przed dodawanie do katalogów, oraz przez to nieszczęsne linkme (na początku nawet 15 linków dziennie i nic się nie działo, ostatnio 3-5 linków, choć jakiś tydzień przed filtrem skończyły mi się punkty...) Frazy: David Villa - dawniej 1, teraz 52 David Villa Valencia - dawniej 1, teraz 56 Obrazy na zamówienieStrony www Łódź Aplikacje mobilne Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Skąd podejrzenie że to wina Linkme ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Skąd podejrzenie że to wina Linkme ? Chyba wszystkie miały zainstalowane linkme w stopce.... Tak miałem np ja. Przypominam, że nie linkowałem z żadnego SWL, tylko miałem 5 linków (boksów ) w stopce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 E tam pitolenie ja nie miałem żadnych systemów na moich stronach a i tak pofrunołem w okolice Top50 z Top3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirZooro Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 E tam pitolenie ja nie miałem żadnych systemów na moich stronach a i tak pofrunołem w okolice Top50 z Top3 W jaki sposób linkowałeś tą stronę? Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 E tam pitolenie ja nie miałem żadnych systemów na moich stronach a i tak pofrunołem w okolice Top50 z Top3 W jaki sposób linkowałeś tą stronę? Nawet jak linkował przez SWL np. LinkMe... to ja nie linkowałem z żadnego więc i tak będzie na 0. CHyba, że lecą i te co mają i te co są linkowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.