tomek_25 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ale będą bany.. hi hi hi .... barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 a tak myslałem skąd ten wzrost punktów, długo się nimi pewnie nie naciesze ;( pewnie będziemy niedługo kładli znicze przy zapleczówkach swlowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 pewnie będziemy niedługo kładli znicze przy zapleczówkach swlowych chyba nie myślales ze dostales bonus od google za ciężka prace przy stawianiu spamu ? T. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaysoon Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 dobrze, że ja już mam to za sobą, zostało mi kilkanaście stronek więc ban już nie taki groźny, jeszcze tylko kilku klientom zwrócić kasę za punkty i hi life Ranking pralek Najnowszy ranking telewizorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gotlink.pl Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ciekawie jak na jeden dzień (aktualizacja kilku procent zasobów)... Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linkówSeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 najs A dla leniwych: sprzątanie białystok ;] A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka Punkty FanCop od 3pln / 1k SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gotlink.pl Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 (edytowane) Jeśli taki skok Situ zaliczyły całe zasoby a raczej tak się stało to skończy się na minimum 500 milionach - użyłem w poprzednim poście słowa "ciekawie" bo w sumie w ostatnich latach z tak gwałtownymi ruchami nigdy jeszcze nie mieliśmy do czynienia. Przy mniejszych wahaniach często mieliśmy sytuacje z falą banów, dlatego ciekawe czym skończy się obecny skok... Edytowane 27 Października 2011 przez gotlink.pl Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linkówSeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 tak, ale w seomatiku mowa o linkach bonusowych, czyli trzeba wszystko w przybliżeniu dzielić przez /5 chyba ? A dla leniwych: sprzątanie białystok ;] A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka Punkty FanCop od 3pln / 1k SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gotlink.pl Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Masz racje, z grubsza jest tak jak piszesz... mój błąd Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linkówSeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 myślę że nie wiem co się dzieje ale wzrost jest "globalnie globalny". Obserwuję sobie pewien sklep internetowy (z którym nie mam nic wspólnego). Nie jest on w tej chwili, ani nie był wcześniej pozycjonowany. W ciągu ostatnich 2 tygodni zanotował wzrost site z 40k do 740k. A dla leniwych: sprzątanie białystok ;] A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka Punkty FanCop od 3pln / 1k SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Witajce. Ja kilka dni wcześnie zaliczyłem masowego bana na gotlinka i seomatika i również po wzroście site. Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Er! Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 U mnie to samo najpierw wzrost i ban na prawie wszystkie regionalki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 To nie wina domen regionalnych, na pewno tez nie XR ktorym sie pojechało stronki nabijajac po 500-2000bl, bo takie mi stoją, co ciekawe nie notuja takich skoków sajtu - moze dlatego ze byly dobrze podlinkowane i mialy caly czas dosc wysoki jego poziom? Stawiam najbardzije na subdomeny ktorych nie mam - a jak to wygladało u Was z ich ilosciami? Bo jesli mieliscie duzo subdomen i stoja to wtedy w sumie zmierza to do tego ze polecial tylko spam. Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 z dużą ilością subdomen - wygląda na wykasowane. bez subdomen - wygląda na to że w najbliższym czasie może być wykasowane A dla leniwych: sprzątanie białystok ;] A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka Punkty FanCop od 3pln / 1k SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Przyznaje, że wyleciały te domeny z dużo ilościa subdomen. Te z mniejsza jeszcze są. Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi