Marchewka Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 dlaczego? co mam z tego ze go zostawię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
top10google Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 masz punkty...jak usuniesz to tracisz te punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchewka Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 A możecie bardziej łopatologicznie. bo jest tak mam 2750 / 2750 (+28 dziennie) jak rozumiem dostałam za precla 2750 punktów(otrzymałam juz wszystkie duże punkty za niego) i więcej punktów już nie otrzymuję. skoro je wykorzystałam to po co mam trzymać tego precla? (JA-bo rozumiem ze dla systemu było by to szkodliwe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 punkty nie znikają jak usuniesz link punkty zostaną zwrócone, jak będzie za mało punktów, to system Ci linki po usuwa. pytanie do jeża, czy mogę zaplecze podłączyć pod precla SD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Co do pozycji to ja mam już pierwsze efekty mimo że w seodopalaczu długo nie siedzę. Po ostatniej aktywacji mojego zaplecza przez jeża wszystko wróciło do normy i jak na razie nic więcej nie wywala. pkt za precle też wróciły juz do normy. Teraz czeam aż system zacznie znowu nowe linki wypychać Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 ja tam efektów nie mam żadnych, niech się wypowiedzą ci co mają. A co do updatu kilka precli rzeczywiście mam nieaktywnych ale widzę nie tylko ja. Czy to już koniec prac Jeżu ? Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian88 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Aktualnie mam -5k na koncie bo wywaliło mi autoryzacje w kilku preclach które działają, nie mogę ich aktywować, kasować, dodawać nowych. Nic nie mogę .. ;/. Jeżu jeżeli możesz to napraw jak najszybciej ten problem bo chyba gdy mam punkty na minusie to usuwane są moje ostatnie wpisy, a tego nie chcemy ... Mój login to: adrix Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirZooro Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Kiedy można się spodziewać odblokowania możliwości usuwania precli (i dodawania pewnie też)? Mam mały bałagan na liście swoich precli i chciałbym to w końcu posprzątać Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyWEOL Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Kiedy moja strona będzie na pierwszym miejscu pod anchorami pozycjonowanymi w SEOD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 stawiam, że jutro na bank! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymek91 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Czy tylko ja tak mam, że mi seodopalacz w ogóle nie przydziela punktów? Mam ustawiony jakiś tam przyrost na danego linka, ale dużych punktów nieubywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkeb Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Ja tak mam od kilku dni, ani nie przydziela linkow, ani nie daje sie akceptowac precli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMYS Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Ja bym chciał skasować precle i też nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 spokojnie pewnie jeż dopracowuje jeszcze wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.