seopol Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Czy dziala u was az.pl ? Nie czytaj tego bo to same głupoty i kolagen Colway. Jeżeli lubisz kolagen to kup sobie bo od czytania to niewiele zyskasz ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najdmen.pl Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Czy dziala u was az.pl ? U mnie zgon - strona główna nie ładuje się Certyfikaty SSL 50% taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graft Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 AZ to najgorszy hosting z jakim miałem styczność. Oczywiście u mnie też nie działa teraz - to raz. Dwa - transfer jest zawyżany. Jak na AZ-cie miałem 18GB, teraz mam 2 dodatkowe stron i zużywam łącznie 3-4GB. Trzy - na każdego maila odnośnie setek awarii odpisywali mi, że wszystko działa (palenie głupa). Cztery - wyprowadziłem się przed końcem umowy. Pięć - po 5 dniach na nowym hostingu miałem tylu klientów co w miesiąc trzymając stronę na az. Wniosek jeden: No more az.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Ja właśnie parę dni temu kupiłem od nich hosta, i tu pad za padem :/ Bizland katalog firm. Wymienię się wpisami (kodami) do katalogów. Zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Szczepanik Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Jeżeli firma nie wywiązuje się z gwarantowanego czasu dostępu to składa się reklamacje, a jeżeli się wywiązuje to o co chodzi? Pytanie tylko czy tzw "krzykacze" sprawdzają rzeczywisty czas niedostępności zgodnie z opisanym w regulaminie. MasterNET.pl od 7 lat w sieci Infolinia: +48 12 350 20 01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graft Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 BĘDĘ "KRZYCZAŁ" I TO GŁOŚNO! (bo nie mam już tego pseudohostingu). Podam kilka przykładów: a) 10-godzinny pad - żadna strona się nie wyświetla, piszę e-mail "o co chodzi..?", bo dodzwonić się nie da na żaden numer. Dostaję odpowiedź po 3 dniach: "sprawdziliśmy Pana hosting, wszystko działa w logach nic nie widać...". 3 dni strony nie działają, i to jeszcze żeby jakieś info było, przekierowanie do rejestratora, ale nie! Brak strony. 3x zamówiłem mailing w renomowanej agencji i 2x trafiłem na pad AZ. Więcej klientów straciłem zapewne niż zyskałem. Napisałem do AZ - milczenie... c) Pady kilkunasto-minutowe (często 1-2 godzinne) to w zasadzie była codzienność d) Raz przekroczyłem transfer ostatniego dnia miesiąca o godzinie 21.30 - zablokowali strony - WŁĄCZYLI PO 6 DNIACH. Musiałem dzwonić w tej sprawie - konsultant był przekonany, że strony funkcjonują. Po 40 minutowej rozmowie i kilku godzinach uruchomili. e) Ponieważ w regulaminie mają napisane, że w przypadku awarii przedłużą czas usługi, napisałem, co zamierzają w związku z tyloma zaobserwowanymi awariami? MILCZENIE. Tak więc olałem na te 200 czy 300zł, zawinąłem się z hostingiem i domenami (.pl i tak taniej wychodzą jak się opłaci 36 zeta za auth info). Klientów też wycofuje na bieżąco z tego badziewia... Ja rękę wyciągałem przez wiele miesięcy i byłem wyrozumiały. Ale jak ktoś nie panuje nad swoim produktem - nic nie da się zrobić. Niech się cieszą, że mieli jednorazowego klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzik Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 a u mnie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgadzam się w 100% z graftem, na jesień odchodzę, a swoje ważniejsze domeny już muszę przenieść na inny serwer, bo nie działają częściej niż działają. Mistrz Pozycjonowania Master of Seo. Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Potwierdzam, AZ to najgorszy hosting z jakim miałem styczność. Nawet pare mieś. temu zalożyłem tu topik pod takim tytulem. za co az chciało mnie podać do sądu. p.s. A bronił wtedy firme az kto? Szook. A dlaczego? A nie wiem. Plotka była, że chciał wykupić az, ale cczy to prawda? https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truvati Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 to nic nowego ze padło to taka poważna firma... a wizerunek amatora p.s. fakt, hosting od az to największa porażka, dodatkowo droga! brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giker Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Oj dzięki Wam za taki temat - już chciałem tam coś brać [Zlecę] Katalogowanie w katalogach niemieckojęzycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbox Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 no ja miałem wczoraj poważny dylemat- az czy ovh- na szczęście skończyło się w ovh Tanie SEO Templatki Najlepsze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camelleon Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 to ze hosting u nich słaby to już od dawna wiadomo, wystarczy tylko poszukać na forach ale co do samych domen to nie narzekam [bilety lotnicze] [strony www poznań] "No se ganó Zamora en una hora" Masz wolne domeny? Zaparkuj je! i zarabiaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsi Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 A jak psioczyłem na AZ, to naskakiwali, że się czepiam : ) Taka mała podpowiedź - spróbujcie wejść na stronkę przez poddomenę w az.pl lub (nawet lepiej) po IP serwera, że ip.ip.ip.ip/~waszlogin czy jakoś tak.. gdy półtora roku temu zacząłem opiekować się stronką w AZ, cholery dostawałem przez jakość tego hostingu (a raczej jej brak).. czasem padają im własne DNSy (czy coś w tym klimacie) i wtedy po ip się da wejść.. choć czasem nawet i to nie skutkuje (nie mówiąc o padach baz danych)... webastyczny.pl - projektowanie wizerunku w Internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 jesli chodzi o domeny to tez nie blyszcza - PL i inne obslugiwane z panela to pol biedy - tutaj nie mam zastrzezen, ale kupcie sobie ru, lub com.ua - zaczynaja sie schody gdy domeny nie widac w panelu i wszystko trzeba zaltwiac telefonicznie dodzwonic sie do nich to istny cud (nie wiem jak teraz z pol roku temu to przerabialem), a zalatwic wszystko tak jak nalezy graniczy z cudem lacznie z otrzymaniem faktury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.