Bestmedia Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Nic dodać nic ująć chodzi mi o tą stronę Odwiedź moją stronę 100 klików i 0,30$ to już chyba małe przegięcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graft Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 usunąć stronę z AdSense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bestmedia Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Wtedy bede mial 0 klikow i zero kasy przedchwilą gdzieś wyczytałem ze może trzeba dodać wmiare dużo tekstu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Czy nie masz tam reklam CPM? Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bestmedia Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Czyli te gdzie placą za wyświetlenia? - nie zauważylem takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Jeśli jesteś tego pewny, tzn. sprawdziłeś to w panelu, to Twoje stawki mogą być wynikiem działania smart pricingu. Czy w przeszłości było lepiej? Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bestmedia Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 To nowe strony więc niewiem, napewno to smart pricing bo np na innej stronie mam podobna reklamy ale stawki dużo wyższe... Z doswiadczenia wnioskuje że powodem jest to że wysszukiwarki mają duzo mniej tekstu niz inne strony i wtedy chyba najnizsze są stawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 To nowe strony więc niewiem, napewno to smart pricing bo np na innej stronie mam podobna reklamy ale stawki dużo wyższe...Z doswiadczenia wnioskuje że powodem jest to że wysszukiwarki mają duzo mniej tekstu niz inne strony i wtedy chyba najnizsze są stawki Jeśli na innej stronie w ramach tego samego konta masz wyższe stawki to chyba jednak nie podpadłeś pod SP. Z tego co ludzie wypisują wpadnięcie w Smart Pricing powoduje spadek wartości klików na wszystkich stronach w ramach danego konta ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bestmedia Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 W takim razie to by było nie sprawiedliwe mam strony o tematyce mp3 i komputery to też nie rozumie dlaczegp miał bym tracic na tej drugiej stronie z powodu pierwszej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czopens Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Jest to nie sprawiedliwe , ale tak wlasnie jest na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lj2m Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Albo to jest sposób google na większy zysk, albo ten smart princing to jeden, wielki mit. Skłaniam się ku opcji drugiej. Getlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 To nowe strony więc niewiem A co to za problem sprawdzić? https://zarabianie-na-blogu.pl/uwaga-na-reklamy-cpm/ Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 mam strony o tematyce mp3 No to i tak dlugo w adsense sie nie pobawisz :-) Potrzebujesz pomocy z AdWords? PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelPP Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 czemu nie?? np. wszystkie wyszukiwarki mp3 , dobrze sie trzymają a jeśli chodzi o strony to emp3.net ma reklamy ok 3 lata i bana od googla nie dostali a wcześniej mieli same nielegalne mp3 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 No skoro tak uważasz... Ja wiem, że strony z mp3 dość szybko zbierają bana. Potrzebujesz pomocy z AdWords? PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.