Laambada Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam, chciałbym dowiedzieć się czy istnieje taki skrypt zarządzający linkami na swoich stronach, czyli masz kilkadziesiąt stron, na różnych hostingach. Dodajesz kod do nich, aby móc z jednego miejsca tymi wszystkimi linkami zarządzać. Przydało by mi się np do wymiany linków z innymi osobami. Na necie szukałem i nie znalazłem nic ciekawego. Jeśli znacie taki skrypt byłbym wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Twoje Zaplecze Web-Tools.pl - dostępne w wersji online jak i do instalacji na serwerze. System pozwala na: - ustalanie daty do kiedy wyświetalny jest link ( powiadomienie na 2 dni przed wygaśnięciem na mail ) - podział stron na grupy - wybór metody linkowania ( stała / rotacyjna / cross site / tylko główna strona / wybrana podstrona ) oraz wiele innych opcji przydatnych przy zarządzaniu stronami. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laambada Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Stron posiadam kilkadziesiąt a nie kilkaset, więc nie ukrywam, że zalezy mi na czymś tańszym jak nie darmowym. Edit,. właśnie zauważyłem, że do 25 stron jest darmowe. Super i dzięki wilkie!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokokeke Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 na phpclasses.org chyba tez jest jakis system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajadacz Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Alink.pl można znowu pobrać sobie ze strony alink.pl. Tylko, że jest to system linków dynamicznych i raczej pod wielu userów, ale można sobie zainstalować jako wewnętrzny. pozycjonowanie szczecin pozycjonowanie i optymalizacja Zdjęcia stacji bazowych: bts-gsm.eu Forum GSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laambada Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 mam zapytabnie odnośnie Twoje Zaplecze Web-Tools.pl Miałem wysłać na pm, lub przez email, ale swtoerdziłem, że może inni będą chcieć wiedzeć. Czy w koncie darmowym, będą doklejane linki administratora systemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Nie, nie są doklejane ŻADNE dodatkowe linki Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Konto darmowe jest jak zdjęcie fajnej dziewczyny - możesz się dokładnie przyjrzeć, też jest miło, ale zaraz wiesz, że musisz ją mieć. Całą. Na własność. ;-P Korzystam z wersji abonamentowej site100 i jestem bardzo zadowolony - jest praktycznie wszystko, czego potrzeba, no i support jest świetny. Polecam. pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Er! Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ja natomiast korzystam z wersji na własny serwer tez działa doskonale i do tego są częste updaty PS. Kiedy update? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamsiu Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Twoje Zaplecze Web-Tools.pl - dostępne w wersji online jak i do instalacji na serwerze. System pozwala na: - ustalanie daty do kiedy wyświetalny jest link ( powiadomienie na 2 dni przed wygaśnięciem na mail ) - podział stron na grupy - wybór metody linkowania ( stała / rotacyjna / cross site / tylko główna strona / wybrana podstrona ) oraz wiele innych opcji przydatnych przy zarządzaniu stronami. Korzystam z wersji instalacyjnej i działa całkiem przyjemnie. PS. Kiedy update? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matkro Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 kiedy update? matkro - 9 lat doświadczenia. mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.