papieros Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Wczoraj, cichaczem google uruchomiło nową usługę chat-pokoi 3D. Ktoś na tym forum niedawno pisał o wirtualizacji internetu i przeniesieniu go do 3D świata no to ma. Więcej tu: Google Lively PS. Może ktoś ma pomysł jak to wykorzystać do pozycjonowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nett Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Nom, ja pisalem i osobiscie uwazam, ze to przyszlosc komputeryzacji i internetu. Pierwsze co mi na mysl przyszlo to BOK'i - wpadasz do pokoju i pytasz o usluge czy zapodajesz problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieros Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Właśnie udało mi się stworzyć pierwszy, ekspeymentalny pokój. Zapraszam do rozmowy . Pokój pewnie nie przetrwa długo ale można zobaczyć jak to działa i się pobawić (wymaga konta w G i programu klienckiego) Pokój jest tu: Lively Pokój PS. Dla BOK'ów rzeczywiście niezłe rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Helsing Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Bardzo fajna sprawa... Przy wlozeniu troche czasu mozna zrobic naprawde fajne biuro BlogSeo - Skuteczna Reklama BlogSeo - darmowa reklama w internecie czyli wszystko to co potrzebne do pozycjonowania Blog Anglojezyczny Szukasz darmowych anglojezycznych stron na ktorych możesz umieścić swój link ? News - Press daje Ci taką możliość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieros Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Info dla pozycjonerów : do gadżetów można dodawać linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Elo Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 pamietam jak microsoft kiedys chcial wprowadzic winchata w formie komiksu jako klient irc - nie wyszlo seo is dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormfly Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 "Lively requires Windows Vista or XP with Internet Explorer or Firefox." no i tyle posprawdzałem Popularny wpis na php devblog: mod rewrite. Ranking systemów, czyli wybierz darmowy cms. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 "Lively requires Windows Vista or XP with Internet Explorer or Firefox."no i tyle posprawdzałem Już nie bądż taki ortodoksyjny linuxowiec, zainstaluj virtualBox A co do technologii to oczekiwał bym wiekszej stabilności bo na razie to sie zawiesza z raz na 30s Nawet pobawic sie nie udało Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieros Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 U mnie się zaczyna Lively wieszać po jakiejś godzinie a sprzętu najmocniejszego ni mam. winda uprzedza wcześniej komunikatem 'Low virtual memory'. Trochę pomaga 'disk cleanup' - strasznie duzo miejsca w tymczasowych internetowych zajmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Helsing Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Co do nowosci dorzuce ten link https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/art...or-Britain.html ciekawa sprawa z tym fotografowaniem lecz troche ryzykowana patrzac na wykorzystywanie dosc dobrej jakosci zdjec i szczegolow w celach przestepczych. BlogSeo - Skuteczna Reklama BlogSeo - darmowa reklama w internecie czyli wszystko to co potrzebne do pozycjonowania Blog Anglojezyczny Szukasz darmowych anglojezycznych stron na ktorych możesz umieścić swój link ? News - Press daje Ci taką możliość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.