Mion Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Nikt nie zgłaszał takich problemów. Tak pingowanie i autoryzacja jest klasycznym żądaniem HTTP na porcie 80. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bblink Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam Mam identyczny problem co marcin_ek :/ Idzie zrobić coś w tej sytuacji? JDownloader.pl TransportCiężarowy.pl TransportCiezarowy.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Jak pojawi się to okno o błednej autoryzacji to zamknij je [x] to pomoże ;-) 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bblink Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Nie idzie użyć [x] ;/ edit: patrzyłem na 2 komputerze i to samo. mam router JDownloader.pl TransportCiężarowy.pl TransportCiezarowy.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PunktySEO Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Może by tak wersja programu płatna? tak 19,99 za brak ograniczeń 10 uruchomień ? >> Tanie punkty swl - sprawdź i kup << Do sprzedania: GotLink: brak | SeoMatik: 200 000 (100k - 40 zł) | Statlink: brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 U mnie wszystko bylo ok, az pewnego dnia, jakies z 2tyg temu pojawil sie ten problem z autoryzacja. Jak sie uruchamia program to jest "Autoryzacja dla pc zakonczona" i wciskam OK, a pozniej jest juz tylko opcja "uruchom w wersji demo" - trzeba to okno zamknac X i wtedy dziala w full wersji. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bblink Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 U mnie wszystko bylo ok, az pewnego dnia, jakies z 2tyg temu pojawil sie ten problem z autoryzacja. Jak sie uruchamia program to jest "Autoryzacja dla pc zakonczona" i wciskam OK, a pozniej jest juz tylko opcja "uruchom w wersji demo" - trzeba to okno zamknac X i wtedy dziala w full wersji. Możliwe ale jeśli jest: "Wystąpił błąd podczas sprawdzania autoryzacji" to nie idzie zrobić "x". Można zrobić "przerwij" i wtedy program się wyłącza albo "ignoruj" i wtedy jest 0 uruchomień. Jednak dzisiaj trochę popatrzyłem i jest tam jeszcze mały bug który pozwala korzystać bez ograniczeń. Mam tylko pytanko jakie powinno być opóźnienie w pingowaniu kolejnych podstron aby nie było żadnych problemów z wujkiem google? JDownloader.pl TransportCiężarowy.pl TransportCiezarowy.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Mi program czasem sie zawiesza na pilnowaniu . Zawodem w odstępach 20 sek i o 4 rano zatrzymal sie . Raz na kilkanaście moze kilkadziesiąt pingow wisi 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Powiedzmy, że dodałem posta na pewnej stronie. Po pewnym czasie widzę, że link prowadzi do mojej strony. Natomiast co z postami, które dodałem a nie zostały jeszcze zindeksowane? Czy pingować: 1). Stronę na której dodałem post z tytułem serwisu (tutaj chyba bez znaczenia jaki?) 2). Stronę na której dodałem post z anchorem mojego linku jako tytuł serwisu. Czy to bez różnicy, którą opcję wybiorę ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PunktySEO Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jednak dzisiaj trochę popatrzyłem i jest tam jeszcze mały bug który pozwala korzystać bez ograniczeń. Już też wiem jak ominąć to (: >> Tanie punkty swl - sprawdź i kup << Do sprzedania: GotLink: brak | SeoMatik: 200 000 (100k - 40 zł) | Statlink: brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 UWAGA - Wersja demo programu zostaje wstrzymana do odwołania. Osoby mające autoryzowany program dla ich MAC karty, a które by miały kłopoty z jego autoryzacją proszone są o kontakt PM, lub mailowo na adres systemy.internetowe@gmail.com celem wyjaśnienia problemu z autoryzację. Jednocześnie przepraszam za utrudnienia. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Coś chyba się zepsuło z importowaniem danych z pliku. Tytuł przy importowaniu nie oddziela się od adresu. Dodawany jest w takiej postaci: https://domena.com/{tytuł}. Tak mi dodało 100 adresów, które "pingowałem" Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 W wypadku danych z tytułem w formacie: https://domena.com/{tytuł} https://domena.com/{tytuł 2} https://domena.com/{tytuł 3} należy odhaczyć [x] Z Pliku Z Zawartością Title jak na testowym screenie HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ale zonk Dzięki wielkie. Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że wcześniej już importowałem wpisy z tytułem serwisu Obecnie borykam się z innym problemem. Sprawdzam indeksację 70 wpisów i czasami program mi się wyłącza przy sprawdzonych 40-50 adresów. Jaka może być przyczyna tego problemu ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Możliwe przyczyny: - wolne łącze co powoduje, że po pewnym czasie jest zbyt wiele wątków uruchomionych; - słaby sprzęt pod względem szybkości procesora i wielkości RAM na którym jest uruchomiony program; - możliwy bug w programie który ujawnia się dopiero przy wystąpieniu jakiegoś czynnika z tych powyższych; HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.