truvati Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 ktoś orientuje się, jak wygląda taka pozycja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 No to przecież taka tradycyjna ;p Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmike Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Taka standardowa... https://images.google.com/images?hl=pl&...sa=N&tab=wi Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org. Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 ktoś orientuje się, jak wygląda taka pozycja? markes dorośniesz, to się dowiesz... Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lj2m Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Czyżby Markes, aby inni nie uważali go za dziecko NEO zmienił nick Getlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 No ba, że zmienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Czy przypadkiem w podpowiedzi nie siedzą frazy wcześniej wpisywane przez użytkownika? truvati zapomniał już że się dokształcał Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Czy przypadkiem w podpowiedzi nie siedzą frazy wcześniej wpisywane przez użytkownika? truvati zapomniał już że się dokształcał Z tego co wiem to wcześniej wpisywane są te pierwsze trzy. Ta pod kreską to podpowiedź wyszukiwarki. ktoś orientuje się, jak wygląda taka pozycja? markes dorośniesz, to się dowiesz... To samo miałem powiedzieć. zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truvati Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Dokładnie Irku pierwsze trzy są zapamiętanymi jako wcześniej wpisane, kolejna "pozycja" to już powiedź google a więc to nie ja mam kudłate myśli tylko googiel brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.