15175 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Hej, DreamHost.com zapewne wszyscy znają. $40 zniżki w DreamHost ode mnie... https://www.ppwpraktyce.pl/40-znizki-w-dreamhost-ode-mnie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamkac Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Odemnie dostaniecie 50$ zniżki wpisując kod "PROMKOD" ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Sobie chłopaki nie zarobicie DreamHost jest już w odwrocie w Polsce 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Fidma, co takiego? ...Ja mam poważne plany co do Dreamhosta KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
15175 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Sobie chłopaki nie zarobicie DreamHost jest już w odwrocie w Polsce kontynuuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Ja ze swojej strony raczej tylko wrogowi bym polecił ten hosting Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
15175 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Ja ze swojej strony raczej tylko wrogowi bym polecił ten hosting Uzasadnij proszę, moim zdaniem to jeden z najlepszych providerów na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morpheus Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Co jest nie tak z Dreamhost? Bo właśnie się zastanawiam nad zakupem. Licz na siebie klimatyzacja kołobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Ten hosting to masakra. On się nadaje tylko na zaplecze, nic innego tam postawić nie można. Kupiłem go, żeby postawić autoblogi i marnie tam hula WP. Ostatnio się nawet zastanawiałem czy nie zażądać zwrotu kasy. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morpheus Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Mi zależy na postawieniu tam zaplecza tematycznego, być może na wp ale nie autoblogi. Licz na siebie klimatyzacja kołobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
15175 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Ten hosting to masakra. Tak, to jest argument... nie potrafisz powiedzieć co Twoim zdaniem jest "nie tak" z dreamhost? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Hosting T R A G E D I A. Wyłącznie na tanie zaplecze (podkreślam tanie), bo można mieć różne IP dla domen w cenie. Wszystko inne skreśla ten "hosting": 1. Bardzo wysokie loady. 2. Pingi > 200ms. 3. Potrafią sami Ci wrzucić .htacces blokujący a to roboty a to jakieś funkcje, bez słowa uprzedzenia. 4. Restrykcyjna polityka, wobec kont generujących duży ruch. Niby TB transferu i pojemności, a weź to spróbuj wykorzystać a sobie przypomną o Tobie Na łączach 1Mbit średnio skomplikowana strona w php/mysql bez cachowania ładuje się średnio >8s. W tej cenie polecałem do nie dawna site5.com ale przenoszą się do nowego DC, theplanet.com a tam pingi i ogólnie "jakość" podobna Ostatnio używam hostnine.com (tak, to mój ref ) a tam jest wybór spomiędzy kilka DC w Stanach nawet na wschodnim wybrzeżu ale co najważniejsze jest nawet DC w UK, z którego korzystam Pingi ~ 50ms i wszystko ładnie i szybko chodzi. 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Nic dodać nic ująć. Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Ten hosting to masakra. Tak, to jest argument... nie potrafisz powiedzieć co Twoim zdaniem jest "nie tak" z dreamhost? To jest jedynie ostrzeżenie. Jak ktoś chce info na temat hostingu to niech sobie poszuka tematu, bo to było już wałkowane. Przestrzegam tylko osoby, bo też mimo ostrzeżeń innych kupiłem. Dobrze, że jedynie na zaplecze ale nawet teraz widzę, że on zaplecze ledwo ciągnie. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Wszyscy wiedzą, że najwyższe zniżki daję kod SEM O użyteczności hostingu jest osobny wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.