Kazur Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Koniec przechwalania sie kto kogo zna i kto z kad jest. :> A co o tematu to z doswiadczenia wiem ze zlot sie nie uda... Moze uda sie kiedys jak jakas porzadna firma to zorganizuje bo forumowicze jakos sie zebrac nie moga.. Pozr. Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Koniec przechwalania sie kto kogo zna i kto z kad jest. :> a za to my w krakowie mamy jeden biurowiec i jeden szkielet biurowca - mial byc postawiony lata temu ale nie wyszlo i stoi sam obskurny szkielet - ale podobno prezydent miasta ma go obklecic calego plandekami na których beda namalowane niebieskie okna, ludzie z laptopami a na dachu atrapa smiglowca - bedzie city ze hej :mrgreen: Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Szkieletor fajny jest:) Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahoo Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Po przebudowie mogilskiego mają go w końcu zburzyć, pewnie kopiec szkieletora postawią :mrgreen: auta 2 | jeden procent | noclegi kolobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 A ja też jestem z Krakowa co nas tak dużo ?? Co do szkieletora to jest the best . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrosz moss Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 za to my w szczecinie mamy olbrzymi termos w centrum miasta.... Jak debil ma młotek to wszystkie problemy wyglądają jak gwoździe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Co prawda mieszkam zupełnie gdzie indziej, ale Kraków bardzo lubię i mam tam przyjaciół. W Szczecinie również i na Juwenalia za 1.5 tygodnia wybieram się do tego miasta, w którym miejscowy kebab reklamuje swoje wyroby hasłem "kotlety i bułki z Berlina"... Biba, jak sie patrzy;) Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 ale tez jak widac po forum wielu z nas nie mowi skad jest, podobnie jak co pozycjonuje ja tam moze nie mam powyzej 1.000 postów (ooo, nawet na pewno) i jakos specjalnym specem tu nie jestem, ale Warszawa tez tu chyba nie jest w tyle, o orygionalnosci tego miasta nie ma co mowic nawet a co do zlotu... ten temat to na niejednym forum byl poruszany... nie ma to sensu. Wypalilo to tylko na jednym forum i to nie raz, widzimy sie w duzej grupie co roku, a w mniejszych czesto, idealna sprawa, ale to bardzo specyficzne forum i specyficzna grupa ludzi. to co tworzę do Internetu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Mi sie bardzo podoba Warszawa, w Sczecinie jeszcze nie mialem okazji byc a moim ukochanym miastem jest owy Sacz - wogóle chcialbym sie tam kiedys chociaz na rok przeprowadzisz - jezsdze tam co roku w wakacje - tak bez celu na jeden dzien - super jest takie megaspotkanie mogloby sie udac chyba jedynie na skypie - megakonferencja ale chyba bysmy skypa zatkali na dobry miesiac Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 moim ukochanym miastem jest owy Sacz - wogóle chcialbym sie tam kiedys chociaz na rok przeprowadzisz To Ci powiem, ze w okolicach, troche bardziej na poludnie jeszcze, moja rodzina ma domek, (szukaj 'miasta' Piwniczna) i tam od lat jezdze. Niesmaowita sprawa, inny swiat, ale jakbym mial tam mieszkac to chyba tylko praca 99% on-line, a kontakt ew. z klientem, wyslanie materialow itp. poczta polska :mrgreen: to co tworzę do Internetu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 szukaj 'miasta' Piwniczna doskonale znam - tam tez przyjezdzam (troszke za Starym Saczem) - kocham tamte okoloice - tak jak piszesz - inny swiat - nie wiem co maja w sobie tamte okolice ale to jest cos niezwyklego - cos co powoduje ze caly rok myslami tam jestem i chce wracac jakbym mial tam mieszkac to chyba tylko praca 99% on-line, a kontakt ew. z klientem, wyslanie materialow itp. poczta polska Mr. Green dokladnie tak to sobie wyobrazam pozdrawiam, Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 doskonale znam - tam tez przyjezdzam (troszke za Starym Saczem) - kocham tamte okoloice - tak jak piszesz - inny swiat - nie wiem co maja w sobie tamte okolice ale to jest cos niezwyklego - cos co powoduje ze caly rok myslami tam jestem i chce wracac To jak wiesz gdzie jest Piwniczna... kurde ale fajnie ...to może kojarzysz nazwy Kosarzyska (jedzie się przez nie na Suchą Dolinę, raj narciarski tamtejszy, jeden z 2) lub Niemcowa? Nie no, normalnie się kiedys tam spikniemy na browarek to co tworzę do Internetu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek.l Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Jestem z Poznania, Ale chętnie bym się przeprowdził do Krakowa - bliżej gór. A Nowy Sącz, Piwniczna, wiele razy tam byłem. A najchętniej to bym zamieszkał własnie w górach. Ale tylko relaks, bez pracy. Ale chyba musiałbym najpierw wygrać co nie co w LOTTO. W Kosarzyskach też byłem i w Wierchomli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Piwniczna tylko piwniczna kojarze, jeszcze jest Grybów, uście Gorlickie a dalej juz tylko Słowacja - jezdze po wszystkich tych okolicach i sobie ogladam - czasami nawet nie wysiadam z auta - po prostu lubie tam jezdzic, i zawsze zatrzymuje na stacji benzynowej przed N. Sączem jadac od strony Krakowa - zaraz za serpentynami a tak wogóle tuz przed serpentyna - ta przed N. Sączem skreca sie w lewo w mala uliczke która prowadzi az do jeziora rożnowskiego - tam jezdze pod namiot - chociaz na 3 dni - tam to dopiero jest raj - wszystkim goraco polecam Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Nie cierpię Nowego Sącza :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.