jimmi Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 regulamin jest jaki jest, do 15 sierpnia. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempron Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Jako poczatkujacy w tym temacie musze wam powiedziec ze moj plan wziąl w łeb , wlasnie przez ta rejestracje do 15sierpnia. Jedyną moją szansą było wpakowac strone na 3-5 dni przed koncem konkursu. Niestety to nie jest konkurs dla amatorów , dla ludzi którzy dopiero zaczynaja to raczej mizerna rozrywka , zwłaszcza ze wiesz ze nie masz szans ( niestety). No ale sprobowac nie zaszkodzi. Swoja droga .... takie małe ogłoszenie :] Kto mi spozycjonuje stronke na pierwsza pozycje w tym konkursie i za ile ?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 a tam. wiadomo - fajnie by było wygrać ale top10 też bardzo ucieszy a jeżeli zarejestruje się np 200 osób to i top20 będzie fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Seo jest nieprzewidywalne . Nawet amatorom polecam spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Bana? Prędzej w SERPach poleci niemała ilość stronek ;-)) Na bana trzeba sobie zasłużyć, a chyba nikt nie stawia spamu na konkursowej stronie etc. Ja ostatnio regularnie kasuje ogromne ilości spamowych komentarzy w stylu: RÄcepreczodtybetu - I am serious !![uR=http 0001-receprecz blogi pl/]RÄcepreczodtybetu[/uR] *adres wyedytowałem żeby nie dawać tutaj linka Osobiście sądzę, że jednak bany się posypią (a przynajmniej mam taką nadzieję, bo wkurzają mnie ludzie, którzy mi spamują porządne serwisy i mam przez nich dodatkową pracę z moderacją) Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stick Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Mnie najbardziej rozśmieszyło na jednym z moich scuttli 5 stron zakładek na hasło konkursowe Zaznaczam że usunąłem wszystko, żeby nie było że stronniczy jestem (ja w konkursie nie biorę udziału) Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna. Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 I się posypały Może nie tyle że BANy ale filtry co w tym przypadku na jedno wychodzi Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolszach Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 I się posypały Może nie tyle że BANy ale filtry co w tym przypadku na jedno wychodzi tak zgadza się, widać to już było od wczoraj... tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 coolszach, od wczoraj coś dziwnie wszystko skacze Raz jestem w top10 a po paru godzinach w top30 :| tak jak by google sobie wczytywało stara baze Mam nadzieje że się to ustabilizuje A filtr u mnie poleciał juz jakis czas temu Głownie przez problemy z punktami w SWL [okres banow] Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolszach Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 coolszach, od wczoraj coś dziwnie wszystko skacze Raz jestem w top10 a po paru godzinach w top30 :| tak jak by google sobie wczytywało stara baze Potwierdzam! ja mam to samo, poza tym takze zauwazylem duze skoki oraz stare title i description... na kilku DC tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ja tam mam cicha nadzieje że ta lepsza i zarazem nowsza wersja bedzie ponieważ dało by mi to jakieś szanse na top10 A i to nie tylko na tej frazie tka jest na "pozycjonowanie strony" to samo Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolszach Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ja tam mam cicha nadzieje że ta lepsza i zarazem nowsza wersja bedzie ponieważ dało by mi to jakieś szanse na top10 tez jestem za NOWSZA WERSJA te mistrzostwa w pozycjonowaniu jest jak bieg w ktorym google moze Cie s'halt'ować za zakrętem ;-) lol tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 czyli jak jazda po polskich drogach Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ja narazie pauzuje - na kretych drogach europy (URLOPIK ), wiec jak mam mozliwosc to zagladam i zamieszanie w serpach mnie ominelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 no to załapałam bana Oferuję usługi IT więcej info. Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.