Adrian Szczepanik Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Na prawdę nie wiecie, że w czerwcu oficjalnie raczej wszyscy akredytowani rejestratorzy .eu będą mieć taką ofertę? MasterNET.pl od 7 lat w sieci Infolinia: +48 12 350 20 01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 To taki hyt marketingowy ale moim zdaniem bardzo dobry, bo bardzo wiele firm w przyszłym roku poprostu przedłuży z automatu nie patrząc czy to im potrzebne czy nie. Brawo Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 właśnie też dostałem taką oferte. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macis Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Podoba mi sie taka promocja właśnie z niej skorzystałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTutorials Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Jest jakaś określona pula tych domen czy termin końca promocji? GIMP Fajna grafika i to za darmo: gimp typography effect, gimp snow effect, glass org gimp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ja dostałem na maila, a nawet nie wiem czy tam mam konto, chyba mam:), ale nigdy nic nie kupiłem. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Adrian: zanim oni wprowadza to juz wszyscy beda mieli domeny od nazwy ... ja dostalem na 3 rozne maile, 3 oferty i z kazdej skorzystalem, efekt .. 3 nowe .eu . pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 nie mam jeszcze firmy a oferte tez dostalem :] Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.