kwasny Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Witam. Tak jak w temacie. Zrobmy wedlug przykladu. Mamy sobie takie wyrazy; najlepsze niemieckie auta I teraz tak. Czy najlepiej wybrac nazwe: najlepszeniemieckieauta.com najlepsze-niemieckie-auta.com najlepsze.niemieckie.auta.com Ktora z wyzej podanych nazw bedzie najlepszym materialem na wypozycjonowanie z poziomu domeny. Prosze tylko bez podstaw typu H1,H2,linki, linki, linki, li..... Dzieki Pozdrawiam Calosc. Ps. Oczywiscie o Google chodzi. Jak ktos ma info na temat innych wyszukiwarek to tez prosze. Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>> darmoszka.com Ku chwale mini.otwarty--->>> katalogstron.darmoszka.com Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>> katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luman Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 najlepiej kupic domene auta.com ale pewno zarezerwowana juz dawnoooo Toreuse.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 najlepsze-niemieckie-auta.com Chociaż zastanawiam się, czy Google nie widzi tego jak najlepszeniemieckieauta.com, skoro myślik jest "przezroczysty". W każdym razie dla użytkownika lepiej z myślnikiem. Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihauu Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 a co domena ma w ogóle do rzeczy... z tego co tu wyczytałem to g. nie zwraca uwagi na domene. pogrubia ją conajwyżej przy wynikach wyszukiwania. Ja wybrałbym, domenę przyjazną użytkownikowi:) pozdrawiam mihauu p.s. jest to moje bardzo skromne zdanie, poczekaj aż wyjadacze się odezwa:P Mocny link za złotówę! Dodaj wpis do Katalogu Frets.pl PR3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasny Opublikowano 7 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 nie no mihauu tu sie mylisz. nie powiesz mi chyba ze domena nie ma znaczenia w wyszukiwaniu bo przeciez w tym momencie handel domenami dostalby strasznie w du.... pozatym ten tekst ktory czytales to musi byc straszna kpina z ludzkiego intelektu. Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>> darmoszka.com Ku chwale mini.otwarty--->>> katalogstron.darmoszka.com Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>> katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuel Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Byłbym za trzecią, lub za pierwszą opcją. W drugiej jakoś za dużo mi myślników. pzdr. omnia mea mecum porto In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasny Opublikowano 8 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 wuel chodzi mi o to jak G na to patrzy a nie o to co ladniej wyglada. i tak z zalozenia chce zeby moj klient wyszukal mnie z wyszukiwarki. Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>> darmoszka.com Ku chwale mini.otwarty--->>> katalogstron.darmoszka.com Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>> katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasny Opublikowano 8 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Generalnie rzecz ujmujac chodzi mi o to ze jak wpisze w G czy w innej wyszukiwarce wpisze fraze; najlepsze niemieckie auta to czy G jak zaindeksuje moja strone i zaindeksuje najlepszeniemieckieauta.com jako najlepszeniemieckieauta czy jako najlepsze niemieckie auta? Chodzi mi o to czy bede na pierwszym miejscu kiedy ktos wpisze najlepsze niemieckie auta a nie najlepszeniemieckieauta. Oczywiscie chodzi mi o pierwszenstwo wylacznie z poziomu domeny. Mam nadzieje ze zrozumieliescie bo ja sam nie do konca zrozumialem to co napisalem ;] moj polski dalej slaby.... :oops: Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>> darmoszka.com Ku chwale mini.otwarty--->>> katalogstron.darmoszka.com Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>> katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Jak juz wspomniał mihauu wybierz domene najbardziej przyjazna uzytkownikowi. Mozesz wypozycjonowac domene szrotyzbialorusi.pl na kazde haslo, przy odpowiedniej sile linkow. Jesli chodzi o wyrazenia. Zrob maly test wpisz niepozycjonowane lub slabo pozycjonowane haslo w googlu. Np. 'ska'. Jesli znajdziesz w wynikach strony zwiazane z haslami polska (nie pol-ska), skafander czy skakanka, to szybko odpowiesz sam sobie na to pytanie... Biedronka - nie cierpię owadów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjr Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 Mamy sobie takie wyrazy; najlepsze niemieckie auta Nikt tego nie wpisze w zapytaniu, wiec nie ma znaczenia co wybierzesz. Rownie dobrze moze byc: Czemu-jezdzisz-szwabskim-wozem.com . Ja bym najpierw zbadal czego ludzie szukaja, a dopiero potem pozycjonowal. Pozycjonowanie stron Kampanie AdWords Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasny Opublikowano 20 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 a tak przy okazji to faktycznie nie ma lepszych ;] nigdy nie mialem lepszego auta niz moje 535. pozdro Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>> darmoszka.com Ku chwale mini.otwarty--->>> katalogstron.darmoszka.com Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>> katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 https://www.forum.optymalizacja.com/sutra50787.html#50787 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżyszla Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 jesli chodzi o samą domenę, to mnie by sie najbardziej podobało: najlepsze-niemieckie.auta.com mgr inż. Dżyszla Zadbaj o chłodzenie komputera w lecie - utrzymaj właściwe temperatury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 niemieckie-auta.com/najlepsze/ ? usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luman Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 [co chcesz jako subdomena]auta.com[co chesz jako katalog] Toreuse.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.