intruder2600 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Używam Firebirda od miesiąca i już mam 3 osoby, od których maile do mnie dochodzą ale jak ja wysyłam to do nich nie. Nie dostaje zwrotki ani nic nie wskazuje na to, że maile nie doszły. Ktoś sie może zna na tym badziewnym programie ? Próbować coś z tym zrobic czy od razu szukac innego ? Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 nie Firebird, tylko Thunderbird, może masz jakiś problem z serwerami wychodzącymi (poczty wychodzącej)? dla każdej skrzynki pocztowej musisz dodawać osobny i go powiązać, bo domyślnie posyła z tego, który przy pierwszej konfiguracji podałeś... ja od prawie 3 lat go używam, problemów nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoreander Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Firebirda do poczty!? Chodzi Ci może o Thunderbirda? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Thunderbird świetny program pocztowy. U mnie wszystko działa bez zarzutów. Znajomym poleciłem i z tego co wiem także bardzo zadowoleni... boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Pretensje to raczej do adminów serwerów pocztowych Bo co tu winny program ? Że nie dostajesz raportu co sie stało z mailem ? W momencie gdy list sie wysyła opieke nad przesyłka przejmuje Twoj serwer poczty. A przyczyn nie dostarczenia mogą być setki. Np. zmienne IP, bo dostaleś po jakims spamerze IP itd itp. Gdzie wysylales ? Na o2 ? Tam teraz ro*********a wielka maile po kilku dniach dochodzą. Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Thunderbird - rewelacja jedynie można by się przyczepić do automatycznego porządkowania folderów, no i może do kwestii bezpieczeństwa ale jeżeli chodzi o fukcjonalność to jest super searching.. bing.com Hunting in Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Intru ja mam podobny problem a skrzynkę mam w nazwa.pl Używam thunderbirda, ale to na 100% nie jego wina, bo maile czasem nie dochodzą nawet do acitvemaila. Na jakim hostingu masz skrzynkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 No oczywiscie ze Thunderbird to czysta rewelka Jak nie umiesz obslugiwac to wez sobie Outlook'a Express i jakos dasz rade A konto to pewno na onecie lub wp masz Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Mam na platnym Onecie, za posrednictwem poczty w przegladarce dziala bez zarzutow (4 lata uzywalem), odkad zaczalem uzywac Thunderbirda (pomylilem nazwe) to sie jaja dzieja. Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Przyczyna może tkwić jeszcze w antywirusie lub firewall'u bo najpierw przez nie przechodzi poczta. Zobacz też do tutoriala na onecie jak ustawić Thunderbird'a, bo może robiłeś to samemu i coś źle poustawiałeś. Część opcji jest tu inaczej niż w OE. Sprawdź też czy masz włączone uwierzytelnianie. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.