Be-cool Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Mam takie puytanie. Chcialbym zeby byl system wymiany linków gdzie byly by tylko strony zgodne z moimi. Jest jakis skrypt aby miec taki system ? Np mic system wymiany tylko stron ktore traktuja o ogrodach ? Cos gotowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 jak masz swój system to możesz dopuszczać tylko strony tematyczne. jest platforma Brada która pozwala na wymiane linkami i tam akceptujesz poszczególne strony. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajadacz Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Cos gotowego alink.pl był swego czasu do ściągnięcia za darmo, nie testowałem jego, ale raczej nadaje się na własne zaplecze. pozycjonowanie szczecin pozycjonowanie i optymalizacja Zdjęcia stacji bazowych: bts-gsm.eu Forum GSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Zaplecze Web-Tools.pl pozwala na grupowanie stron w kategorie i publikowanie linków tylko w danych kategoriach ( Rotacja / Stałe ); Ale to tylko w ramach własnych stron. System jest darmowy dla małego zaplecza. Dostępne są też większe pakiety i wersja instalowana. Z systemów wymiany np. Linkme ( link z ref ) pozwala wybrać ogólne kategorie stron na które mają być wysłane linki. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Be-cool Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 dzieki za odpowiedz. Ale chodzi mi raczej o system ktorym ja moglbym administrowac. Chodzi mi o to zebym na podstawie takiego programu stworzyc system wymiany linkow np o rowerach gorskich. Odpowiednio go poreklamowac i miec system tematyczny do wlasnego uzytku. Nie komercyjny w zadnym wymadku. Chodzi mi o program w ktorym linki wymieniane bylyby na stale. Czy jst cos takiego co spelni moje wymagania ? Alink sprawdzalem ale to chyba juz padly prjekt. Pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Nie do końca wiem czy rozumiem o Ci chodzi, ale może przyda Ci się "Lynk"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.