hooli Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam, tak na szybkiego, bo ostatnio zalatany jestem. Przejrzalem pobieżnie tematy, ale nie znalazłem nic co bylo zaspokoiło moją potrzebe informacji. Moje pytanie; gdzie znajde najtansze domeny .pl? Oczywiscie chodzi mi o oferty "bez haczyków" (zebym potem nie musial placic XXX). DOmeny beda wykorzystywane do testów, zapewne 90% z czasem dostanie bana = nie bede ich przedluzał EDIT: domeny moge wziac na firme, interesuje mnie z 20 szt., bo sa promocje ze mozna np.3 domeny zarejstrowac na promocyjnych warunkach, a ja potrzebuje minium 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Ja biorę zawsze w nazwa.pl jest w miarę tanio może gdzie indziej kilka zł taniej znajdziesz ale tu mam pewnośc że za przedłużewnie potem płace w rozsądnej cenie a nie jak np w domeny.pl gdzie jest 2-2,5 drożej niż w nazwa.pl Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Szczepanik Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 @hooli raczej szuka firmy która rejestruje domeny po ~1zł bez obowiązku odnowienia na drugi rok MasterNET.pl od 7 lat w sieci Infolinia: +48 12 350 20 01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Wlasnie, wlasnie Narazie to co udalo mi sie na szybkiego obejrzec, to w: az.pl - 5 domen po 0,77 groszy home.pl - 10 domen po 90 groszy nazwa.pl - 3 domeny po 90 groszy Chyba najatrakcyjniejsza bedzie opcja w home.pl Napisalem na forum, bo moze ktos zna jakas oferte innej mniej znanej firmy... Bo ja tak pobieżnie patrze, a nie mam czasu czytac kazdego regulaminu (szukaj haczyków a'la domeny.pl). Jesli ktos cos jeszcze zna to prosze o info, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 xip.pl - 5 PLN netto sztuka, firma sprawdzona z długą historią Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Ja w home rejestruje normalnie za 12zł brutto, a teraz promocja jest ze 10 domen za 1zł Przedluzenie 99zł, obojetnie czy w promocji czy nie, nie trzeba odnawiac rejestracji po roku. U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cockney Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 domenomania.pl po 5 groszy bez haków jak w domeny.pl - limit to chyba 10 domen, ale jeśli masz żonę, siostrę, brata itp to ta ilość wzrasta... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ale jeśli masz żonę, siostrę, brata itp to ta ilość wzrasta... :-) Kochanka też się liczy? U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cockney Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Kochanka też się liczy? Tak, ale maksymalnie dwie i minimum jedna z nich musi być ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kUtek_ Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Kochanka też się liczy? Tak, ale maksymalnie dwie i minimum jedna z nich musi być ładna I ta ładna musi przesłać zdjęcie.. Ja też polecam home.pl 10 domen po 90gr (1.10+VAT) i nie musisz przedłużać. Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś. Ostatnio dodane strony w katalogu. najpiękniejsze kobiety świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 A ja polecam w ovh 12zł a przy okazji niezgorszy host wpada w łapki. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 https://www.vbiz.pl/ - 9,90, bardzo sensowna firma. pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Szczepanik Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 @ilgesu @miz Zapewne zauważyliście, że @hooli szuka domen po 1zl a nie 10zl, jak to sam potwierdził? MasterNET.pl od 7 lat w sieci Infolinia: +48 12 350 20 01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Prawdę mówiąc to ja nie wierzę w filantropię rejestratorów domen ;] więc jeżeli ktoś oferuje domeny za 1zł bez warunku ich przedłużenia na kilka lat to bym raczej napisał do takiego rejestratora maila czy rzeczywiście tak jest i czy np. nie wiąze się ta promocja z wykupieniem hostingu np za 300 czy 600zł rocznie. Wole mieć coś takiego na mailu od nich jak bys ię jednak inaczej okazało w rzeczywistości Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mluber Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 W domenomanii limit jest do 5 domen na osobę, jednak na kwotę niższą niż 1 PLN nie można im wysłać przelewu kanałem elektronicznym z ich strony. Sprzedam vouchery Google Adwords o nominale 75 Euro (250 - 260 PLN) w cenie 35 PLN/szt! Data ważności voucherów: 30 Sierpień 2008 Kontakt: PW, lub luber.michal@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.