EDDY Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Nie wiem co się dzieje, ale dostałem na jednej stronie rekordowy klik. Chyba wart więcej niż yahoo domain... W zasadzie nie wiem, czy mam się martwić, czy cieszyć. Ogólnie jestem w szooku! Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Może jakieś szczegóły? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 4 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Pewna strona ma dużo wyświetleń i małą klikalność. Dziś będzie jeszcze mniejsza, ale za to jaka efektywna! Jeden klik, jak wszystkie z ostatnich 20h:D Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 W zasadzie nie wiem, czy mam się martwić, czy cieszyć. Jeśli sytuacja utrzyma się przez całą dobę to się cieszyć. Adsense często "startuje" od dużych kwot żeby w przeciągu 24 godzin spaść - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Panowie, mam dziwny problem... Nie mogę się zalogować na konto w AdSense! Próbuję odzyskać hasło i "Nie znaleziono takiego konta" :-0 Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrosz moss Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 u mnie tez dzieja sie dziwne rzeczy naliczanie kasy za kliki stanelo wczoraj o ok 23.00 i ani drgnie. Ban?! Jak debil ma młotek to wszystkie problemy wyglądają jak gwoździe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Wyłącz Caps Lock'a? Na spokojnie, może loginy pomyliłeś. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieros Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Ufff, u mni to samo tez nie moge sie zalogowac do adsensa, i przy probie odzyskania konta dostaje komunikat, ze brak takowegoz, pozostaje miec nadzieje, ze to google ma klopoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 naliczanie kasy za kliki stanelo wczoraj o ok 23.00 i ani drgnie. Ban?! Ooo, ja też tak mam, a dziwiłem się, dlaczego nie ma jeszcze dzisiejszych klików... Czyli spokojnie :] Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Uff... już działa, ale na wszelki wypadek zmieniłem hasło;) Ciekawe z jakiego powodu nie nalicza klików? Może to przez ten mój rekordowy stawki się pomieszały? Czy ktoś jeszcze miał wczoraj dużo wyższą stawkę? Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrosz moss Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 ja sie dziwilem, ze za wczoraj mam tak malo ciekawe czy G pokryje straty Jak debil ma młotek to wszystkie problemy wyglądają jak gwoździe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieros Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 U mnie dalej nie dziala, a moze google przechodzi na czas lokalny i stad brak klikow od 23ciej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Sądzę że działać działa, tylko raporty się zatrzymały. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieros Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Jest, zadzialalo i dziwna obserwacja : suma klikow mniej wiecej sie zgadza z poprzednimi dniami , tak ze na oko wszystko wczo bylo OK, ale rzeczywiscie juz o 23ciej bylo tyle -zacieralem rece ze mi ogladalnosc wzrosla ze 2x, a teraz nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tojan3 Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 naliczanie kasy za kliki stanelo wczoraj o ok 23.00 i ani drgnie. Ban?! ja mam to samo. Co za dziwna rzecz. Ja jestem juz od ponad roku i to sie jeszcze nie zdarzylo. Moze szykuja cos ciekawego? Sądzę że działać działa, tylko raporty się zatrzymały. Tez mi sie tak wydaje. Umywalki | Wiza USA | Umywalki nablatowe | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.