hooli Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 U mnie tylko w dniu zawiechy statystyk było troche gorzej, ale dzien pozniej wrocilo do normy. Wczoraj dziwnie site spadlo na kilku stronach po ok ~2k, co sie wczesniej nie zdarzalo, ale dzisiaj juz OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graft Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Heh, napisałem maila do AdSense to mi odesłali po kilku minutach wiadomość z szablonu z informacją, że "przychody często się wahają, bo wpływa na nie wiele czynnkiów, bla bla bla" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozik Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 U mnie cały czas bez zmian, a nawet ostatnio zauważyłem mały wzrost w zyskach więc ten Wasz spadek może być przyczyna innych czynników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKURAT Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 ja w ogole nie wiem co sie dzieje. Od paru dni (2 lub 3) cos niedobrego sie dzieje z adsense. Teraz wlasnie weszlem a tu patrze 3 kliki co nigdy nie mialo miejsca :| Wczoraj bylo za caly dzien 8 klikow, gdzie srednio na dzien mialem przynajmniej 30 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Takie podstawowe rzeczy jak panel dozwolonych witryn sprawdziliście? Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 U mnie dla odmiany w ostatnim tygodniu znacznie zarobi się poprawiły nawet dwukrotnie w porównaniu z kwietniem. U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilMarillion Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Chciałbym się pochwalić: 531 kliknięć i 4,72$ w dniu dzisiejszym. To już nawet nie jest dno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Od tej niby ich awarii u mnie spadek zarobków o połowę. Trochę to dziwny zbieg okoliczności że tylu osobom poleciało w dół. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKURAT Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Od tej niby ich awarii u mnie spadek zarobków o połowę. Trochę to dziwny zbieg okoliczności że tylu osobom poleciało w dół. ja mam tak samo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inx Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 dokladnie.. wczesniej za 50 klikniec mialem okolo 4,50 $ za teraz 55 klikniec 2,27 $ ehh szkoda gadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lj2m Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 To już jest skandla, u mnie też zarobki poszły w dół Getlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 A ja szczerze mówiąc nie narzekam. Wreszcie chyba doceniono moje strony, bo już od około 18 dni mam eCPM powyżej 1$ bodylike.pl - naturalne kosmetyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.