graft Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Zamówiłem wczoraj hosting, zgrałem stronkę, zmieniłem domenie DNS'y - OK działa. Problem z drugą domeną. Dodałem ją i jest widoczna w Direct Admin'ie. Niestety przy wejściu na stronę mam standardowy komunikat żeby wgrać pliki do public_html... Pliki wgrałem do katalogu public_html/nazwa_domeny/ Gdzie ustawić żeby domena wskazywała na ten katalog? Najlepsze jest to, że na FTP nawet nie mogę znaleźć tek standardowej stronki co się wyświetla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wojtek Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 /domains/nazwa_domeny/public_html/ Tak przynajmniej jest u mnie Pierwsze miejsce w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graft Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 no ok, i tam mam pliki od domena1.pl A pytanie mam, gdzie trzymane są pliki domena2.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeup Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 no ok, i tam mam pliki od domena1.plA pytanie mam, gdzie trzymane są pliki domena2.pl? /domains/domena1.pl/public_html/ /domains/domena2.pl/public_html/ W wolnej chwili zapraszam Medycyna, choroby Download programy Download antywirusy Co złego to nie ja ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graft Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ale wszystko jest na jednym koncie, czyli na FTP jest to samo ip dla hosta i hasło... Więc nie bardzo uda się połączyć na: /domains/domena2.pl/public_html/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Szczepanik Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 @graft nie pomyślałeś, że wygodniej oraz prościej będzie skierować swoje pytanie bezpośrednio do BOK firmy? W końcu chyba od czegoś on jest, prawda? MasterNET.pl od 7 lat w sieci Infolinia: +48 12 350 20 01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graft Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 pomyślałem, wczoraj mój usługodawca zrobił mi psikusa. Jestem odcięty od świata od 40h. Z neteasy wczoraj próbowałem się skontaktować przez e-mail, dzisiaj dzwonię od rana..... W akcie desperacji uderzam na PiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Z neteasy wczoraj próbowałem się skontaktować przez e-mailNa neteasy jest całkiem fajny system ticketów ps, spróbój łączyć się przez IP : 195.24.77.247 , i potem masz katalog :domains. Tam masz sub-konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graft Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 ooo pojawiło się - albo odzyskałem wzrok po nocce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 niektórzy nie wiedzą jak działa direct admin. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Na neteasy przez e-maila nie próbuj - ja czekałem przez trzy dni i nic. Natomiast jak zakładasz ticketa to masz pomoc bardzo szybko. Doświadczyłem na sobie. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 ja jak pisałem do nich maila do w ciagu godziny moze dwóch odpowiadali. Potrafili odpisac na kilka maili w ciagu godziny. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presell24 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Kontakt z neteasy jest na wysokim poziomie. Kilka razy pomagali mi i z tego co pamiętam max 15 minut i odpis. Sorki za off-topic Pozdrawiam Adam C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 A w ich ticketach po 5 minutach czasem się zdarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graft Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Mały upgrade. Wszystko już dopracowałem i mam nadzieje, że moje męczarnie z hostingiem się skończą (jak już wyniosę wszystkie manele z firmy XXX udzielę się w odpowiednim dziale i swoje opowiem, bo to czego doświadczyłem w ostatnim czasie przechodzi ludzkie pojęcie!). Dzięki za udział w temacie. PS. Wysłałem zapytanie poprzez ticket do neteasy --> odpowiedź w 3 min FULL WYPAS (krótko, zwięźle i bez sterty śmieci w stopce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.