dziobek Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 sorki ze tak wywalam pytanie nie na temat ale na studia mi ta odpowiedź potrzebna, z gory dzieki za wyrozumiałość: a oto kod: for i=1:20a(i)=2*b(i) end Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna. Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości. Kryptowaluty za darmo - Poradniki. Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Za mało danych, podobnie pętle for zapisuje się w kilku językach, programowania, np. w Turbo Pascalu. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormfly Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 @Mar: w turbo pascalu jest inna składnia pętli for, więc po tym można wiele wyeliminować wg mnie to matlab Popularny wpis na php devblog: mod rewrite. Ranking systemów, czyli wybierz darmowy cms. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kUtek_ Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Fortran może? Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś. Ostatnio dodane strony w katalogu. najpiękniejsze kobiety świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nahpl Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 imo matlab Wejdź i nakarm głodne dziecko. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.