LCN Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam. Mam do Was pytanko : Czy obecnie frazy typu : "rowery" top10 robi się w 1-2 tygodnie ? Jak mi firma(branża rowerowa) przeslala że firma seo dala im ofertę że wykonają to w 1-2 tygodnie to zdębialem. Czy nadeszla epoka na Seosprinterów czy może Markes01 wziąl się za SEO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Nie robi się - a przynajmniej wtedy, gdy chce się utrzymać wynik dłużej niż kolejne 1-2 tygodnie. Spotkałeś się z żerowaniem na niewiedzy klienta. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Moim zdaniem Markes01 wziął się za SEO i może zrobić "rowery" w przerwie między sportem a pogodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 .....Jak mi firma(branża rowerowa) przeslala że firma seo dala im ofertę że wykonają to w 1-2 tygodnie to zdębialem...... To niech wezmą tą uslugę a jak w dwa tygodnie tego nie zrobią to umowa nieaktualna, ot wszysko Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Czy nadeszla epoka na Seosprinterów czy może Markes01 wziąl się za SEO? Markes i jego spam 4.0 . Wystarczy sporządzić odpowiednią umowę w przypadku niepowodzenia, tak szybko jeszcze pod taką frazę nikt nie pozycjonuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remikp Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 hmm a jeśli mają jaką stronkę już w top10 i zrobią przekierowanie? Edit: Osobiście przekierowań nie testowałem, więc pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morpheus Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Wtedy byłoby to chyba możliwe. Licz na siebie klimatyzacja kołobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remikp Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Widzę w top 2 jakieś strony o rowerach i 1 forum. Czyli nie ma samych sklepów, ale chyba to mało opłacalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Fajnie, tylko nikt nie podał jaka to witryna i... A może nie zrobicie w 2 tygodnie top 10 dla domeny która siedzi w SERPach od 5 lat i na rowery jest w top 20? Czy ktoś przeanalizował konkurencję w top10? Bez przesady Panowie, nie wiemy o czym mowa to co tam się będziemy wypowiadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCN Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Fajnie, tylko nikt nie podał jaka to witryna i...A może nie zrobicie w 2 tygodnie top 10 dla domeny która siedzi w SERPach od 5 lat i na rowery jest w top 20? Czy ktoś przeanalizował konkurencję w top10? Bez przesady Panowie, nie wiemy o czym mowa to co tam się będziemy wypowiadać. Strony nie ma w Top 100. Sęk w tym że to nie pierwsza firma mówi mi że firmy seo dają takie terminy wykonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 spokojnie się da prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 ja 1 linkiem "zrobilem" łatwa fraze z 260 miejsca na 26-te ale fraza ta to nie rowery tylko 1000 razy cos latwiejszego Zatem 2 tygodnie to pic na wode w top10 no chyba ze domena jest juz silna i jest na 11 miejscu :] Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.