michalk Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam! Szukam funkcji która pomoże mi ściągnąć plik z podanej ścieżki na serwer do katalogu w którym znajduje się skrypt. Co może mi przy tym pomóc? P.S. Googlowałem ale wszystkie wyniki wskazują na rapidshare etc. Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 file();file_get_contents() curl pobierasz dane z lokalizacji tymi funkcjami a potem normalnie zapisujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 a co w przypadku jeśli to jest rozszerzenie zip? No ale zobaczę co z tymi będzie Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Nic. Zip to też plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Racja, udało się z file_get_contents. Wielkie dzięki Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.