LCN Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam. Na rynku zachodnim jest bardzo fajne narzędzie : Download : www.articledashboard.com/download.htm Strona : www.articledashboard.com Linki seo pozytywne (URL) Polecam wszystkim, indeksuje się znakomicie. Jest sporo morzliwości zapobieganiu Duplicate content np. lista (duża lista) ostatnich wpisów etc. Można też kupić gotowe bazy : pod pkt w E-weblinku. P.S. Proponuję akcje taką jak z preclami/scutle.jak ktoś postawi sobie ten skrypt niech zapoda linka do wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 https://www.google.pl/search?hl=pl&q=si...+Google&lr= Nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Szkoda, że skrypt jest cały zakodowany. (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCN Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Szkoda, że skrypt jest cały zakodowany. Jest darmowy encoder jeśli dobrze rozumuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Jaki? Bo ja widzę, że pliki są zakodowane w ioncube. (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCN Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Jaki? Bo ja widzę, że pliki są zakodowane w ioncube. Przy instalacji skryptu pojawi się komunikat że potrzebny jest encoder (link do pobrania-darmowy), wrzuca się go na serwer i instaluje skrypt. Proponuje przetestować skrypt, komentarze mile widziane... P.S. Wkrótce na stronie : articledashboard.pl będzie można dodawać wpisy. Na W/w stronie zostanie zrobiony spis ADB gdzie każdy będzie mógl dodać swój ADB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson_ Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Mój precelek na Article Dashboard stoi już ponad 2 tygodnie. Tak jakoś przez przypadek znalazłem ten skrypt przeglądając amerykańskie precle. Wpisów na razie mało. Jak już jakiś automat doda, to czasem bez linków, no ale jakoś tak mimo pisania do autorów nie kwapi się tego poprawić to płakać nie będę. Za to indeksuje się świetnie Link do precelka: https://www.najnowsze.artykuly-promocyjne.net/ PS. Testuję obecnie też skrypt ArticleMS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.