Mastiff Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Miałem pewną domenę na której tworzyłem sub-domeny, stawiałem na nich serwisy i pozycjonowałem. Domena główna nie była nigdy używana ani pozycjonowana, jednak teraz chciałbym ją wykorzystać czy są jakieś przeciwwskazania co do pozycjonowania takiej domeny? Pozdrawiam: Marcin Wymienię się linkiem tekstowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisss Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 A dlaczego mają być przeciwwskazania? Nie widzę żadnego problemu. Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morpheus Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Możesz normalnie stawiać stronkę i pozycjonować taką domenę. Jest ona niezależna od subdomen. Licz na siebie klimatyzacja kołobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orish Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Podczepię się pod ten temat. Czy pozycjonowanie subdomen ma wpływ na pozycję domeny głównej? Albo jednej subdomeny na drugą subdomenę? Czy zależy to od tego, czy są podlinkowane między sobą? Np. taki klasyczny układ www.domena.pl, forum.domena.pl i blog.domena.pl. Linkujące między sobą. Jak pozycjonowanie poszczególnych adresów wpływa na pozostałe? Insimilion - serwis o cRPG i literaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyk700 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Sadze ze na pewno da to dodatkowy efekt ale pamietaj ze zewnetrzne linki z innych stron dadza na pewno lepszy efekt. Perła beskidów zaprasza na Noclegi Ustroń. Gorąco polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.