bestie.pl Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 witam jeżeli ktoś może zasugerować jakieś poprawki to będę wdzięczny adres: https://opilu.pl pozdrawiam, Tomek Zapraszam na moje forum Kulturystyka - bestie.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 nie ma sie do czego przyczepić. estetycznie i przejrzyście. życze sukcesów w pozycjonowaniu. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 w galerii mi jakieś błędy wywaliło... a tak to boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loss Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Są literówki i błędy językowe: "ZAANGAZOWANI" bez Ż Świetlica Socjoterapeutycznej „Trzymaj się" - chyba ...Socjoterapeutyczna sklep z grami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestie.pl Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 dzięki za zwrócenie uwagi pozdrawiam, Tomek Zapraszam na moje forum Kulturystyka - bestie.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomick89 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 zakładka aktualności i szkolenia jest niekompletna. Ogólnie strona bardzo prosta, jednak w tym przypadku chyba powinna wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Często próbujemy samodzielnie wykonać stronę, co wymaga wiedzy, doświadczenia i czasu. Naprawdę czasem warto zobaczyć czy nie ma gotowych rozwiązań, które ograniczyłyby nam czas i sporo pracy. Zobacz na te templatki - czy strona nie wyglądałaby znacznie profesjonalniej? https://www.templatemonster.com/category.ph...mp;x=35&y=9 Z iinych uwag: - stałe title - google nie byłby zadowolone z takiego wykorzystania ich mapy - ubogo w treść - przydałby się formularz kontaktowy z podziałem na sprawy których temat sprawy dotyczy - link na stronie do panleu admina Jak na szybką robotę, to OK, ale można było więcej, ładniej, profesjonalniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomick89 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 nie wiem czy pomysł jest wystarczająco trafny ponieważ każdy ma dostep do notatnika na komputerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Stronka ujdzie. Nieco OT ale wszedlem takze na Twoje forum bestie.pl i pytam sie co to do jasnej chol..y jest "zarzezbiona bestia" ? Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 @tomick89 - czy twoja sygnaturka nie lamie regulaminu ? Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Łamie to jeszcze lekko powiedziane Można maksymalnie mieć 3 linki w stopce a on ma 6 tylko dlatego żeby specjalnie nie zakładać drugiego konta i w nim wstawiać te linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestie.pl Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 ostatecznie stronę zrobiłem od nowa: https://opilu.pl to już wersja ostateczna, ale mimo wszystko chętnie usłyszę jeszcze jakieś uwagi (na przyszłość) kadzielawski templatke chętnie bym wykorzystał, ale biorąc pod uwagę ilość uwag i pomysłów to i tak by z niej nic nie zostało ilgesu lol, tego już nie ma, slogan się nie sprawdził hehe Zapraszam na moje forum Kulturystyka - bestie.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Mała uwaga: pierwsze wrażenie po wejściu na stronę: dystrybutor kwiatów, ogrodnictwo itp. Moim zdaniem złe proporcje między siłą grafiki a treścią "Samodzielny Publiczny Zakłada ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guitarman Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Krokus to symbol trzeżwości , uważam że to dobry symbol jak na leczenie uzależnień, jak dla mnie trafione w 10 tke. A tak na marginesie strona dobra, jedynie popracowałbym nad czcionką ( za duża ) i kod ma jeszcze kilka błedów głównie nie podomykane znaczniki p, i a Dobry zespół jazzowy Warszawa Świetny zespół jazzowy na bankiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Nie wiem, jak strona wyglądała wcześniej, ale teraz jest ładnie i przejrzyście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.