Dzidek794 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam. Jak w temacie. Jeżeli moja strona znalazła się już w TOP10 ty czy i jak długo mam jeszcze ją linkować, czy mam ją zostawić w systemach wymiany linków czy może usunąć. Co dokładnie robić jak już strona jest w tym top10? Pozdrawiam Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Pozycjonowanie to proces ciągły. Pamiętaj, że konkurencja nie śpi. Radzę dodawać linki, rzadziej niż do tej pory ale dodawać. I w żadnym wypadku nie usuwać tych, które dodałeś wcześniej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infobank Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 linkować dalej na podtrzymanie - nie usuwać żadnych linków dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 cały czas tak samo jak dotychczas Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidek794 Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 to jak lepiej? troche mniej czy tak samo? A co jeżeli mam około 15 stron?! To je linkować mam dziennie? Co ile dni najlepiej linkować, że by efekty były dobre? A i jeszcze jedno - czy to prawda, że teraz QlWeby nic nie pomagają w pozycjonowaniu? Wydaje mi się to nieprawdziwe, ale często się właśnie na takie słowa natknąłem Interesuje mnie to bo kupiłem sobie robotka ^^ i mam nadzieje, że kasa nie pójdzie w błoto Pozdrawiam Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbvc Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja to bym proponował linkować o połowę mniej, ale za to np. zacząć dodawać do 5-10 katalogów dziennie (nawet adderem), do precli (1, 2 dziennie) i scuttle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Pozycjonowanie jest jak chodzenie po bagnach - wciąga Jak już raz zacząłeś, to musisz linkować dalej. Uważam, że możesz po prostu zwolnić tempo i pod żadnym pozorem nie zdjemuj linków które już są Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presell24 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Ja jak przestałem linkować ciągle to pozycja z TOP1 spadła na TOP8. Więc linkowanie powinno być ciągłe. Polecam dodawanie 1 artykuły presell page dziennie. Pozdrawiam Adam C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toseo Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Tylko ten PP musi być jakiś dobry , a nie byle precel na dodatek niemoderowany. Zainteresowania ? Hoduje karpie koi a także prowadzę sklep z folia epdm na dach. W wolnych chwilach sprzedaję membranę EPDM Sprawdź https://foliapond.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presell24 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Jeszcze mam taką propozycje stawiaj około 2-3 strony miesięcznie (różne IP) o tematyce zbliżonej z twoim portalem. Zrób to chociaż w htmlu, skorzystaj z darmowego szablonu. Mało jest DOBRYCH presell page. Chociaż ja moim klientom oferuję jedne z lepszych. Jest dużo sposobów. Tylko linkuj Pozdrawiam Adam C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidek794 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Dziękuje wszystkim za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guitarman Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Sprawdzaj precle ile podstron jest w suplemencie. Bo czasami szkoda pracy. Dobry zespół jazzowy Warszawa Świetny zespół jazzowy na bankiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maska87 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Sprawdzaj precle ile podstron jest w suplemencie. Jak to sprawdzić? Wiem, że głupie pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekg Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Sprawdzaj precle ile podstron jest w suplemencie. Bo czasami szkoda pracy. Była niedawno dyskucja o suplemencie i zdaje sie, ze wyszlo z niej, ze nie ma wiarygodnej metody na jego sprawdzanie. Były podawane konkretne przykłady. Czy się mylę i takowa metody jednak jest? Jeżeli tak, to proszę o jej podanie. MG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxlhxxx Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Pozycjonowanie to proces ciągły. Pamiętaj, że konkurencja nie śpi. Radzę dodawać linki, rzadziej niż do tej pory ale dodawać. I w żadnym wypadku nie usuwać tych, które dodałeś wcześniej! potwierdzam i zgadzam sie w 100% A propo suplementu pewnie ze jest metoda wpisz w google: site:domena.pl oraz site:domena.pl/* opcja druga pokazuje CI ile i ktore podstrony sa w indeksie glownym bez gwiazdki to laczna ilosc zaindeksowanych podstron Pozdrawiam Matematyka Soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.