tco Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Acha, zaplecze tematyczne O! Teraz i ja wiem, jak to po polsku będzie! Brakuje mi na razie terminów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Czyli to samo tylko pod inna nazwą boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Witam. Miło poznać :-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 O! Teraz i ja wiem, jak to po polsku będzie! Brakuje mi na razie terminów... A precle nasze też macie ? wordpressy Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tco Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 A precle nasze też macie ? wordpressy Czasami, wordpressy, czasami studenci za 100 zeta książki skanują i "strony z unikalnym tekstem produkują" Coś takiego, naprzykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Witaj Pewnie kilka osób skorzysta z twojej podpowiedzi i już odpala skanery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tco Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Pewnie kilka osób skorzysta z twojej podpowiedzi i już odpala skanery biggrin.gif Mogę liczyć na jakiś % za podpowiedz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Cześć Witamy w największej społeczności pozycjonerów i optymalizatorów w Polsce. Kilka rad ułatwiających życie na forum - za darmo ! 1. Proponuję zapoznanie się w przyklejonymi tematami w interesujących Cię działach forum. 2. Pamiętaj też, że wiele już zostało napisane i możesz korzystać z wyszukiwarki. 3. Czytaj też uwagi, które znajdują się w poszczególnych działach na samej górze. 4. Szanujemy się wzajemnie i staramy się pisać zrozumiale i bez wulgaryzmów 5. Na forum panuje demokracja jednak nieprzestrzeganie regulaminu grozi usunięciem lub zablokowaniem. To chyba wszystko co powinieneś wiedzieć na sam początek Pozdrawiam i miłej lektury. EDIT: To taka formułka na przywitanie, ale na serio warto zapoznać się z regulaminem forum Mogę liczyć na jakiś % za podpowiedz? dirol.gif %-owe spotkania seo miewamy, zajrzyj na jakieś, opracujemy kilka % "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Witam tani webmaster jak oszczedzać na wodzie dobry freelancer lub webmaster firma transportowa Oświęcim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tco Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Witamy w największej społeczności pozycjonerów i optymalizatorów w Polsce.Kilka rad ułatwiających życie na forum - za darmo ! smile.gif 1. Proponuję zapoznanie się w przyklejonymi tematami w interesujących Cię działach forum. 2. Pamiętaj też, że wiele już zostało napisane i możesz korzystać z wyszukiwarki. 3. Czytaj też uwagi, które znajdują się w poszczególnych działach na samej górze. 4. Szanujemy się wzajemnie i staramy się pisać zrozumiale i bez wulgaryzmów 5. Na forum panuje demokracja jednak nieprzestrzeganie regulaminu grozi usunięciem lub zablokowaniem. To chyba wszystko co powinieneś wiedzieć na sam początek Pozdrawiam i miłej lektury. Jak na wszystkich normalnych forum, prawda? EDIT: To taka formułka na przywitanie, ale na serio warto zapoznać się z regulaminem forum Coś już czytałem przy rejestracji %-owe spotkania seo miewamy, zajrzyj na jakieś, opracujemy kilka % wink.gif Z całej przyjemnością po mojej stronie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spec_u Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Witam ! : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wszystko ginie Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Jest tu niby w domu, ale bez ŁukaszenkiCzy strona Łukaszenki (o ile ma) jest wypozycjonowana na jakieś obraźliwe hasła? Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebociek Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Witam lotto <- Zapraszam na moją stronę o lotto Polski skrypt bukmachera na sprzedaż [DEMO] <- kontakt pw Sebastian Piotrowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Teraz sie nie dziwie czumu Lukaszenka ma tak wysokie poparcie, nikt nie jest mu przeciwny, czesc nie ma zdania, a jak juz ktos jest przeciwnyu to mowi sie "To on mnie nie lubi" widze ze obowiazuje zasada aby tylko wladzy nie wejsc za skóre, z takim podejscie to i za 20 lat na Bialorusi sie nic nie zmieni ale ....... to juz problem Białorusinów. Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tco Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Czy strona Łukaszenki (o ile ma) jest wypozycjonowana na jakieś obraźliwe hasła? Kiedyś była pozycjowana pod "diabła". Teraz sie nie dziwie czumu Lukaszenka ma tak wysokie poparcie Naprawdę? widze ze obowiazuje zasada aby tylko wladzy nie wejsc za skóre Jesteś pewny tego? to juz problem Białorusinów. No właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.