wszystko ginie Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Może dlatego, że mój post który zacytowałeś się nie odnosi ani do tego co pisał Bandzorno, ani Yeden, natomiast Ty go chyba tak zinterpretowałeś jakby się odnosił Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Ależ wcale nie. Zacytowałem Twój post po to, by odnieść się do wypowiedzi Bandzorno o zliczaniu przez googlarkę klikalnych linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wszystko ginie Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Ale przecież mój post nie miał nic wspólnego z wypowiedzią Bandzorno o zliczaniu klików przez google. Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Oczywiście, że nie. To taka ironia miała być. Nie wyszła? Może już powinienem przestać pić? A tak swoją drogą, to masz całkowitą rację z tym, że nie warto stawiać precli. Dodałbym tylko, że darmowych. Myślę, że płatne mają szanse. Właściciel dostanie kasę, wystawi fakturę i można od niego wymagać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandzorno Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Jak tak dalej pójdzie, to wpadne w kompleksy, bo znowu nie rozumiem o czym pisze bandzorno. Ostatni raz miałem takie uczucie czytając posty Szooka. Szooku, żyjesz? Yeden mi się wydaje, że piszę jasno, ale pewnie czasem walnę coś po mojej myśli i trzeba się domyślać o co mi chodziło. nie mam linku "pozycjonowanie" w stopce... i nie będę miał głodne dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 No to wyjasnij to Pamiętajci, że niedługi google na pewno będzie przy wyliczaniu pozycji brało pod uwagę klikalne linki i może to musi się coś zmienić - za dużo linków postało do stron z róznego rodzaju farm itp... Przełącz boczny panel Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Yaden Pamiętajci, że niedługi google na pewno będzie przy wyliczaniu pozycji brało pod uwagę klikalne linki Chodzi o to że jak robot, łażąc po stronie trafi na linka wówczas gdy usłyszy "klik" zaliczy inaczej nie. musi się coś zmienić - za dużo linków postało do stron z róznego rodzaju farm itp... Jasność pomroczna, oczywista oczywistość bandzorno Twoje wypowiedzi przypominają polityków PiSu. Bez urazy Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandzorno Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 no tylko nie PIS !! A chodzi dokładnie o: Wyniki wyszukiwania stron na pewno dostaną kolejny filtr - moim zdaniem niedługo dla googla bardzo cenne będą linki do stron które są klikalne. Na pewno wartość Page Rank pozostanie ważnym czynnikiem (niektórzy twierdzą, że nie będzie miał już znaczenia, ale trzeba pamiętać, że to pomysł jednego z twórców google i raczej Page Rank nadal będzie miał znaczenie) Wprowadzenie takiego filtra to masakrycznie złozona operacja bo jest masa problemów np. linkowanie subdomeny do domeny, roboty klikające itp... w końcu google ma dostęp do statów masy stron!! a algorytm wyszukiwania stron na pewno się niedługo zmieni (bardziej opłaca się zmodernizować algorytm niż stawiać kolejne data center wielkości małej polskiej wioski) Jak to śpiewał Kazik (elektryczne nożyce) " Taka jest moja koncepcja, tak, ja to widze..." nie mam linku "pozycjonowanie" w stopce... i nie będę miał głodne dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 bandzorno Twoje wypowiedzi przypominają polityków PiSu. Bez urazy Tak apropos bandzorno i jego poglądów, to nie wydaje się Wam, że pojawił się on na forum tego samego dnia co zniknął taki jeden 'fachowy' właściciel kilku precli ?? M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandzorno Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Tak apropos bandzorno i jego poglądów, to nie wydaje się Wam, że pojawił się on na forum tego samego dnia co zniknął taki jeden 'fachowy' właściciel kilku precli ??M ?? nie mam linku "pozycjonowanie" w stopce... i nie będę miał głodne dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Eee, chyba nie. Bandzorno wygląda na wporzo kolesia. Czasami tylko zachowuje się jak prawdziwy prorok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Wyniki wyszukiwania stron na pewno dostaną kolejny filtr - moim zdaniem niedługo dla googla bardzo cenne będą linki do stron które są klikalne. Tym razem to ja nic z tego nie rozumiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandzorno Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Tym razem to ja nic z tego nie rozumiem yavoho - teraz jest tak, że link z wartościowej strony jest lepszy niż 10 linków np. z katalogu qlweb itp... , link ze strony tematycznej jest więcej warty niż 5 linków ze strony niezwiązanej z tematyką linkowanej strony. mi chodzi o to, że google moim zdaniem będzie bardzo mocno cenił link klikalny - taki który przenosi usera z jednej strony na drugą - czyli działający link nie mam linku "pozycjonowanie" w stopce... i nie będę miał głodne dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Bandzorno, może ja sprobuję wytłumaczyć to, co chcesz man przekazać? Jest sobie strona a na niej link. Wchodzi user i robi klik. Google to łapie raz dwa w mig, a w serpach zmienia nasz wynik czyli punktuje za klika. Oooo, przy okazji wpadłem na pomysł: postawię precla, do którego będą przyjmowane tylko unikalne, 10000000 znakowe artykułu pisane wierszem. Jak sądzicie, przyjmie się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandzorno Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Jest sobie strona a na niej link.Wchodzi user i robi klik. Google to łapie raz dwa w mig, a w serpach zmienia nasz wynik no o to mi chodziło... nie mam linku "pozycjonowanie" w stopce... i nie będę miał głodne dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.