tomekg Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam, Widzę ostatnio strasznie dużo lipnych presellków ;/ martwi mnie to, w związku z tym mam pytanie do presellkowiczów czy dostając możliwość dodania się do dobrego presellka ( stara domena z BL w tysiącach ) będziecie w stanie dać w zamian link zwrtony z strony pr > lub = 2 do swojego artykułu? Założę tylko jednego takiego presellka wiec bede dbał żeby linki szybko nie znikały z stron back linkujących Tomek. ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Powiem szczerze że dodając często kilkadziesiąt-kilkaset artów na stronę, raczej nie będę się bawił się w umieszczania linków, dlatego że z pewnością nawet wśród niemoderowanych wordpressów trafi się taki precel, który będzie miał moc podobną do Twojego. Więc po co dawać w zamian link skoro "darmowych" precli jest sporo. Stałych linków nie daje na wpisy do precli, no chyba że do qlwebów Adderem, za to daje punkty z systemów na wpis żeby się zaindeksował. Jednak dla osób, które linkują po woli, po kilka precli tygodniowo, z pewnością mogą docenić ten pomysł. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 dajmy argument; domena pr5 bl 5000 k ( nie z systemu ani katalogow ), wiek 9 lat, ciaglasc w google ;> czy presell na takiej domence skłoni kogoś do backlinka i porządnej treści :> ? ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 jak mi uderzy w tematyke to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 czekam na dalsze opinie bo zastanawiam sie co robic z ta domena wiki przeciez na niej nie postawie ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandzorno Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 stawiaj precla nie mam linku "pozycjonowanie" w stopce... i nie będę miał głodne dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltr Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 czekam na precla Google+, Twitter, Pinterest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Właśnie taki link np z PR2 (albo chociaż PR1, byle nie z SI) dużo by dawał właścicielowi arta, bo linki z SI wiele nie dają. Jednak jakby to był wymóg to raczej niewiele osób to zrobi. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Adam, juz byla mowa o tym, ze masz generalnie 2 szkoly. Jedna stawia na ilosc, druga na jakosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Na dnach napiszę na forum jak to jest z preclami. Otórz klient zlecił mi zmianę linków w preclach w związku ze zmianą domeny. Była dodawana koło listopada 2007 do około 110 precli, więc napiszę jak to wygląda teraz z obecnością wpisów w preclach na chwilę obecnę. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Adam, juz byla mowa o tym, ze masz generalnie 2 szkoly. Jedna stawia na ilosc, druga na jakosc. No ja wiem o tym doskonale, "wiem" nawet mniej więcej kto jest z jakiej , ale czemu to teraz napisałeś? ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 A pewnie pomylilem wątki W drugim temacie dotyczacym de facto wspominanego tu juz presell'a Tomka sceptycznie odnosiles sie do jego oferty. Stad moja odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 eheh może nie całkiem sceptycznie, podałem tylko wątpliwość więc napiszę jak to wygląda teraz z obecnością wpisów w preclach na chwilę obecnę. no to oczekujemy na dane. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Z 90 wpisów, każdy do innego precla wp niemoderowanego dodanych na przełomie pażdziernika/listopada 2007. Obecnie: Wszystkich: 90 błąd bazy: 1 powstały nowe strony (niezaplecze): 1 powstały nowe strony (zaplecze): 2 brak, strony lub wpisu: 11 wpis i link obecny: 75 W żadnym z precli nie zostały podmienione linki. Powiem szczerze że sporo zostało, myślałem że będzie gorzej. Wynika to również z tego, że dodawałem do wp niemoderowanych. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxlhxxx Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 czekam na dalsze opinie bo zastanawiam sie co robic z ta domena wiki przeciez na niej nie postawie Jesli od posatwienia precla. Dostaniesz ze 100 wpisow i choc 40% bedzie w indeksie glownym chetnie dam link lub wymienie sie za cos ciekawego:] Matematyka Soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.